Logo da.boatexistence.com

Var der synths i fallout 3?

Indholdsfortegnelse:

Var der synths i fallout 3?
Var der synths i fallout 3?

Video: Var der synths i fallout 3?

Video: Var der synths i fallout 3?
Video: The Definitive Fallout Theory Iceberg 2024, Juli
Anonim

Harkness er en prototype Generation 3 syntetisk humanoid, eller "synth", og den mest avancerede android nogensinde skabt af instituttet, som i 2277. … Han flygtede senere, efter at han blev sansende og begyndte at sympatisere med de undslupne synths han fik til opgave at fange.

Er instituttet i Fallout 3?

Optræden. Instituttet gør en lille optræden i Fallout 3 i form af to af deres medlemmer under The Replicated Man, og C. I. T. er nævnt i Fallout: New Vegas i Mr. Houses nekrolog. … Det er også nævnt i Fallout 4-tilføjelserne Far Harbor og Nuka-World.

Hvor er syntherne i Fallout 3?

De findes i hovedstadens ødemark i 2277 og i Commonwe alth og øen i 2287.

Hvornår blev den første 3. synth lavet?

Baseret på, hvad vi ved, blev de første generation 3-synths skabt omkring 2227, hvilket er, når Kellog kommer ind i Vault 111 med videnskabsmænd fra instituttet og kidnapper din søn for hans DNA for at afslutte deres udvikling.

Ved Sturges, at han er en synth?

Spillet henviser ikke til, at han er en synth Der er ingen fil om ham i SRB, der er ingen dialog, hvor nogen endda antyder det. For pokker, hvis spillet ikke var på pc, ville ingen selv have mistanke om det. Den eneste grund til, at nogen overhovedet tror, han er en synth, er, fordi de så på de ting, udviklerne havde gemt.

Anbefalede: