Hvad skete der med stillhouse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med stillhouse?
Hvad skete der med stillhouse?

Video: Hvad skete der med stillhouse?

Video: Hvad skete der med stillhouse?
Video: Easy way to stilt house step by step for beginners 2024, September
Anonim

Familieejet Bacardi har købt den amerikanske whisky- og vodkaproducent Stillhouse Spirits for et ikke oplyst beløb. Stillhouse Spirits blev grundlagt af Brad Beckerman, og Bacardi foretog en minoritetsinvestering i firmaet i 2014.

Laves stillhouse whisky stadig?

Alle Stillhouse-produkter er tilgængelige i 750 ml dåser af 100 % rustfrit stål med en vejledende udsalgspris på 27,99 USD. Med et hidtil uset niveau af efterspørgsel er Stillhouse næsten udsolgt af sin første produktion.

Ejer G-Eazy stadig stillehus?

G-Eazy og StillhouseRapperen "No Limit" sluttede sig til Stillhouse som partner og co-creative creative director i 2017, som tilfældigvis var pladeselskabets hidtil stærkeste år.

Hvem ejer Stillhouse whisky?

Bacardi har erhvervet Stillhouse Spirits, den amerikanske producent af whisky og vodka pakket i dåser af rustfrit stål. Stillhouses familie af klare whiskyer spænder over seks udtryk: original, æblesprød, ferskente, kokosnød, myntechips og krydret kirsebær.

Hvor er stillehus sort bourbon?

Bourbon er det andet kraftcenter i whisk(e)y-verdenen, og det er lavet i Amerika primært af majs. I modsætning til i Skotland og Irland, hvor piskeris(e)y primært er lavet af det samme korn, er amerikanske whiskyer ofte lavet af en blanding af forskellige korn, kendt som mash.

Anbefalede: