Logo da.boatexistence.com

Hvad er en appellant i retten?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en appellant i retten?
Hvad er en appellant i retten?

Video: Hvad er en appellant i retten?

Video: Hvad er en appellant i retten?
Video: Appealing a Court Decision 2024, Kan
Anonim

Den part, der appellerer en lavere rets afgørelse i en højere ret. Appellanten anmoder om omstødelse eller ændring af afgørelsen. Derimod er appellen den part, som appellen er indgivet mod.

Hvad er en respondent i en retssag?

"Andrager" henviser til den part, der anmodede Højesteret om at gennemgå sagen. Denne part er forskelligt kendt som andrageren eller appellanten. "Respondent" henviser til den part, der bliver sagsøgt eller retsforfulgt og er også kendt som appellen.

Hvad vil det sige at være appellant i en sag?

Appellanten er den part, der appellerer retsdomstolens kendelse, generelt i form af et angreb på en negativ kendelse. Appellanten er den part, der reagerer på appellen, generelt ved at forsvare en domstols afgørelse til appellens favør.

Hvad er appellant i juridiske termer?

En appellant er en person, der appellerer over en domstols afgørelse, efter at vedkommende er blevet dømt skyldig i en forbrydelse. [lov] Court of Appeal stadfæstede appellanternes domme.

Hvilke anklagede anklagede?

Anklaget-appellant søgte at omgøre RTC-beslutningen ved at indgive en . Notice of Appeal^ og fejlagtigt udpegede appelretten, til hvilken . appellen skal rettes til.

Anbefalede: