Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder tilpasningsevne?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder tilpasningsevne?
Hvad betyder tilpasningsevne?

Video: Hvad betyder tilpasningsevne?

Video: Hvad betyder tilpasningsevne?
Video: Hvad betyder CMS? 2024, Kan
Anonim

Tilpasning er en funktion af et system eller en proces. Dette ord er blevet brugt som et specialiseret udtryk i forskellige discipliner og i forretningsdrift. Orddefinitioner af tilpasningsevne som et specialiseret udtryk adskiller sig lidt fra ordbogsdefinitioner.

Hvad mener vi med tilpasningsevne?

navneord. evnen til at tilpasse sig forskellige forhold eller omstændigheder:Uddannelsesinstitutionerne skifter til den nye software på grund af dens fleksibilitet, tilpasningsevne og brugervenlighed.

Hvad er et eksempel på en tilpasningsevne?

Eksempler på, hvordan tilpasningsevne og fleksibilitet kan udvikles eller bevises. Arbejder deltid, mens du studerer, måske på vagter i sidste øjeblik. År i udlandet eller selvstændig rejse til udlandet. Påtage sig forskellige roller og ansvar.

Hvad er tilpasningsevne med dine egne ord?

en evne eller vilje til at ændre sig for at passe til forskellige forhold: Tilpasningsevne er en nødvendig kvalitet i et arbejdsmiljø i konstant forandring.

Hvad er tilpasningsevne forklare med eksempel?

Tilpasning som en færdighed refererer til en persons evne til at ændre sine handlinger, kurs eller tilgang til at gøre ting for at passe til en ny situation. Vi ændrer konstant vores livsstil, fordi vores verden altid ændrer sig. … Det er et eksempel på tilpasningsevne.

Anbefalede: