Logo da.boatexistence.com

Kan du male bly?

Indholdsfortegnelse:

Kan du male bly?
Kan du male bly?

Video: Kan du male bly?

Video: Kan du male bly?
Video: Can't Get You out of My Head (Кавер-версия) - AnnenMayKantereit x Parcels 2024, Kan
Anonim

Hvis du har nyt eller umalet bly begynd venligst ikke at male det! Den bedste løsning er ikke at male det og bruge en olie til at behandle blyet; dette vil holde det smidigt og forhindre det i at revne. … Dit bly vil nu se godt ud, være i stand til at ånde og være smidigt for at forhindre, at det tørrer ud og revner.

Hvilken maling vil klæbe til bly?

Fordelene. Ubeskyttet bly kan forårsage skade, hvis det ikke er forseglet – Zinsser-produkter forsegler hurtigt blyoverflader, grunder til dekoration med Zinsser Perma-White Interior eller Zinsser AllCoat Exterior Satin/Gloss i 350+ farver.

Kan jeg male over bly?

Kan du male over blymaling sikkert? Du kan absolut male over blybaseret maling i dit hjem, men det er vigtigt at følge specifikke trin, retningslinjer og sikkerhedsprotokoller. Maling over blymaling er kendt som "indkapsling", og det bruges ofte som en effektiv udbedringsteknik.

Kan du bruge Hammerite-maling på bly?

Jeg har kigget på Hammerite-webstedet, og kan ikke finde noget der, der siger, at det kan eller faktisk ikke kan anvendes på bly … Men bly oxiderer til en lysegrå eller hvid farve frem for rust. Hvis dit blinklys har en normal brun rustmisfarvning, er det ligesom… se mere. Første ting først.

Kan jeg bruge patineringsolie på gammelt bly?

Patineringsolie er en mineralsk terpentinbaseret væske, der kan bruges til at belægge nyligt lagt eller renset bly. … Hvis ledningen er blevet lagt tidligere, skal du bruge for at bruge en rensegel til at fjerne eksisterende pletter og snavs. Når den er rengjort, vask gelens bly, lad den tørre og påfør derefter et lag olie.

Anbefalede: