Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bruges indikatoren ikke til potentiometrisk titrering?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges indikatoren ikke til potentiometrisk titrering?
Hvorfor bruges indikatoren ikke til potentiometrisk titrering?

Video: Hvorfor bruges indikatoren ikke til potentiometrisk titrering?

Video: Hvorfor bruges indikatoren ikke til potentiometrisk titrering?
Video: Стрижка Боб Каре 2023 Пошагово дома / Стрижка Каре на удлинение / Уроки стрижек Евы Лорман 2024, Kan
Anonim

Det er et nyttigt middel til at karakterisere en syre. Ingen indikator bruges; i stedet måles potentialet på tværs af analytten, typisk en elektrolytopløsning . … Den potentiometriske titrering involverer således måling af Ecelle med tilsætning af titrant.

Hvad er indikatorelektrode i potentiometri?

I potentiometri kaldes disse to elektroder generelt for indikatorelektroden og referenceelektroden. Indikatorelektroden har nogle egenskaber, som tillader den selektivt at reagere på ændringer i aktiviteten af den analyt, der måles.

Hvad er indikationen for slutpunktet i potentiometrisk titrering?

Acid-Base Titrering: Denne type potentiometrisk titrering bruges til at bestemme koncentrationen af en given syre/base ved at neutralisere den nøjagtigt ved hjælp af en standardopløsning af base/syre, hvis koncentration er kendt. … Slutpunktet for denne titrering noteres når tilsætningen af titranten ikke længere danner et bundfald.

Kan et pH-meter bruges til potentiometrisk titrering?

I en potentiometrisk syre-basetitrering er en indikator ikke nødvendig. Et pH-meter bruges til at måle pH, da base tilsættes i små trin (kaldet alikvoter) til en sur opløsning. Der laves en graf med pH langs den lodrette akse og volumen af base tilføjet langs den vandrette akse.

Hvorfor bruges HCl ikke til potentiometrisk titrering?

S altsyre (HCl) bruges norm alt ikke i titreringsprocessen , fordi den reagerer med indikatoren kaliumpermanganat (KMnO4) , der bruges i processen. Det reagerer med KMnO4 opløsning og bliver oxideret, hvilket yderligere resulterer i frigivelsen af klorgas.

Anbefalede: