Logo da.boatexistence.com

Hvem var uerstattelig oprindeligt skrevet til?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var uerstattelig oprindeligt skrevet til?
Hvem var uerstattelig oprindeligt skrevet til?

Video: Hvem var uerstattelig oprindeligt skrevet til?

Video: Hvem var uerstattelig oprindeligt skrevet til?
Video: Почему Новгород называли Господином, а Киев Матерью городов Русских? 2024, April
Anonim

"Irreplaceable" blev skrevet til Chrisette Michele. Produktionsteamet Stargate og singer-songwriteren Ne-Yo havde skrevet til Beyoncés andet album B'Day, men Tor Erik Hermansen fra Stargate sagde, at de måske ikke var gået i den retning, de gjorde på sangen.

Hvilken sang skrev Ne-Yo til Chris Brown?

Ne-Yo har givet nogle fantastiske melodier væk gennem årene. Han skrev Beyoncés "Irreplaceable". Rihannas " Hate That I Love You" er også hans. Han har også skrevet sange for Mary J. Blige, Chris Brown, Janet Jackson, Jay-Z, Snoop Dogg og Céline Dion.

Hvorfor skrev Beyoncé Single Ladies?

Tilsyneladende var Beyoncé nygift, da hun skrev 'Single Ladies', men velsignelsen ligger i, hvordan hun er opdraget, og hendes rektor, og hvordan hun har det med ægteskabet. Han skrev en sang om et forhold, der begynder, men synger: "Hvis du kan lide det, så skulle du have sat en ring på det", hvilket betyder meget.

Hvem skrev drømmen sange til?

Til ære for drømmens fødselsdag i dag er her 10 sange, du ikke vidste, var skrevet af ham. The-Dream har været go-to-fyren bag kulisserne i R&B-spillet i mere end et årti. Han har skrevet sange for folk som Beyonce, Janet Jackson, Mariah Carey, Rihanna, Mary J. Blige og mange flere fremtrædende sangere.

Skriver Rihanna nogen af sine sange?

Det er tydeligt, at Rihanna skriver nogle af sine sange, men skriver ikke de fleste af dem Men, som du ved nu, er hun ikke den eneste populære handling, der betaler for sangskrivning. Faktum er, at mange populære handlinger ikke skriver deres sange. De fleste musikere siger i dag åbent, at de ikke skriver deres sange.

Anbefalede: