Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder nimbin?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder nimbin?
Hvad betyder nimbin?

Video: Hvad betyder nimbin?

Video: Hvad betyder nimbin?
Video: Quiz - What does fair dinkum mean? 2024, Juni
Anonim

Nimbin er en landsby i Northern Rivers-området i den australske delstat New South Wales, cirka 30 km nord for Lismore, 33 km nordøst for Kyogle og 70 km vest for Byron Bay.

Hvad er Nimbin kendt for?

I dag er Nimbin kendt verden over som Australiens mest berømte hippiedestination og alternative livsstilshovedstad. Nimbin blev berømt, da det var vært for Vandmandsfestivalen i 1973, der tiltrak studerende, hippier og visionære fra hele Australien.

Hvad menes der med Nimbin?

Nimbin er en triterpenoid isoleret fra Neem. Nimbin menes at være ansvarlig for en stor del af de biologiske aktiviteter af neemolie og er rapporteret at have anti-inflammatoriske, febernedsættende, svampedræbende, antihistamin og antiseptiske egenskaber.

Er Nimbin sikker?

Selvom Nimbin er ret liberal med hensyn til stoffer (cannabis, hash, svampe), er resten af Australien det ikke. Som turist risiker du ikke at have noget stof med dig, når du kører ind og ud af Nimbin.

Hvornår startede Nimbin?

De tidlige europæiske bosættere trængte ind i Nimbin-dalen efter tømmer i 1840'erne. Området blev første gang opdelt i 1903 og offentliggjort i 1906. Efterhånden som træindustrien faldt, blev ryddet jord forvandlet til et blomstrende mejeri- og banandyrkningsdistrikt.

Anbefalede: