Logo da.boatexistence.com

Er yeezys rigtige størrelser?

Indholdsfortegnelse:

Er yeezys rigtige størrelser?
Er yeezys rigtige størrelser?

Video: Er yeezys rigtige størrelser?

Video: Er yeezys rigtige størrelser?
Video: Поддельная обувь, как найти хорошую в Хошимине (Сайгоне) Вьетнам 2024, Kan
Anonim

Størrelse og pasform: Yeezy 350 V1 passer til størrelsen, mens V2'eren er lille. Derfor, hvis du køber en V2, vil jeg anbefale at gå en halv størrelse op, eller endda en fuld størrelse op, hvis du har brede fødder. Husk, at overdelen af V2'erne vil strække sig med slid.

Kører yeezys store eller små?

Det korte svar på spørgsmålet om, hvordan Yeezy Boost 350 passer, er i det væsentlige, de passer små For at være mere specifik, en halv størrelse small i forhold til din standardstørrelse. Dette adskiller sig fra andre Adidas-sko, som generelt passer til størrelsen. Så for at gøre tingene ret enkle for dig.

Skal jeg gå en halv størrelse op for yeezys?

Generelt, hvis du ønsker at købe et par Yeezy Boost 350 V2, anbefaler vi at gå en halv størrelse op fra din normale størrelse. Primeknit-overdelen holder dine fødder pæne og tætsiddende, og Boost-sålen garanterer komfort i hvert skridt.

Er yeezys i herre- eller damestørrelser?

Vi har størrelse 4 til 14 for voksne. For konvertering fra damestørrelse til mænd er der halvanden størrelsesforskel Eksempel: Hvis du er en damestørrelse 8.5, så ville du være en herrestørrelse 7. Hvis du er forvirret over hvad din størrelse konverterer til, kan du finde ud af mere her.

Hvilken størrelse er en 8.5 dame til mænd?

At konvertere skostørrelser

Hvis du foretrækker at konvertere mellem herre- og damesko, skal du tage damestørrelsen og trække 1,5 fra for at finde herrestørrelsen. For eksempel er en damestørrelse 8.5 en herrestørrelse 7.

Anbefalede: