Logo da.boatexistence.com

Hvem kan bære hessonitsten?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kan bære hessonitsten?
Hvem kan bære hessonitsten?

Video: Hvem kan bære hessonitsten?

Video: Hvem kan bære hessonitsten?
Video: Who Should Wear Gomed (Hessonite Gemstone)? BENEFITS OF WEARING GOMED? #chandigarh #astrology 2024, Kan
Anonim

Personer, i hvis horoskoper Rahu er placeret i 1., 6., 7., 9. eller 11. hus kan bære en hessonit/Gomedhaka med selvtillid. Rahu er en vigtig planet for denne ascendent styret af sin ven Saturn. De personer, i hvis diagrammer Rahu er placeret i 4., 5., 9. eller 11. hus, kan bære en hessonit.

Hvad er fordelene ved at bære Gomed-sten?

Gomed ædelsten sikrer, at der er en vis lindring fra Rahu's onde virkninger. Det hjælper med at fjerne den forvirring, som indfødte med Rahu doshas står over for. Det hjælper også med at bringe selvtillid, stabilitet og positiv energi ind i deres liv.

Hvem bærer Gomed-sten?

Gomed ædelsten er også velegnet til Vægten og Tyrens soltegnDet virker også brugbart for den person, hvis Rahu ikke er fordelagtigt placeret i horoskopet. Når denne ondsindede planet Rahu er placeret i det 6., 8. eller 12. hus i dit horoskop, bør du bestemt bære en ægte Gomed-sten.

Hvilken ascendant kan bære Gomed?

Når Rahu er i 6. eller 8. hus fra fødslen, er det bedst at bære Gomed ædelsten. Denne perle er også gunstig for folket i Capricorn, hvis der er nogle ligheder mellem Saturns og Rahu's handlinger. Rahu er blevet betragtet som den forårsagende planet i politik.

Hvorfor bæres hessonit?

De magiske egenskaber ved hessonit er styret af Rahu og gavner alle. Det velsigner bæreren uendeligt. Den skal bæres på langfingeren, da den repræsenterer planeterne Saturn og Rahu. Den kan bæres som en ring eller en talisman og bæres bedst i sølv.

Anbefalede: