Logo da.boatexistence.com

Var woody's roundup et rigtigt show?

Indholdsfortegnelse:

Var woody's roundup et rigtigt show?
Var woody's roundup et rigtigt show?

Video: Var woody's roundup et rigtigt show?

Video: Var woody's roundup et rigtigt show?
Video: Camping in the Rain - Elevated Tent - Diesel Heating 2024, Kan
Anonim

Woody's Roundup er et fiktivt dukkeshow-i-et-show i Disney/Pixar-animationsfilmen fra 1999, Toy Story 2. Den er sponsoreret af et kornmærke kaldet Cowboy Crunchies. … I filmen kørte showet fra 1949-1957 og opnåede stor popularitet, især for sin hovedperson, sherif Woody.

Er Woody baseret på ægte legetøj?

Hovedpersonen Woody er en vintage cowboy-kludedukke baseret på Howdy Doody-dukkerne fra 1950'erne. "Toy Story"-instruktøren John Lasseter har også præciseret, at Woody er baseret på en gammel Casper-snøredukke, som han plejede at have som barn.

Har Woody en ejer før Andy?

Han sagde, at Ranft sagde Andys far, Andy Sr., var den oprindelige ejer af Woody, Mr. Potato Head og Slinky Dog i 50'erne, og at han er den eneste person til at eje en Sheriff Woody-dukke.

Eksisterede Slinky Dog før Toy Story?

I et væld af børn i flere årtier nu, har Slinky Dog ikke rigtig eksisteret uden for Toy Story-universet. Faktisk, da den første film blev produceret, havde Slinky Dog-legetøjet, der blev introduceret i 1952, været ude af produktion i mange år.

Blev Woody's Roundup aflyst?

Men showet blev for tidligt aflyst efter lanceringen af Sputnik 1, der gjorde westerns mindre populære blandt børn, da Stinky Pete erklærede, at "når astronauterne gik op, var det kun børn ville lege med 'rum'-legetøj" og Woody bemærker, hvordan han ved, hvordan det føles (hvis han refererer jaloux til Buzz fra …

Anbefalede: