Logo da.boatexistence.com

Er le creuset en hollandsk ovn?

Indholdsfortegnelse:

Er le creuset en hollandsk ovn?
Er le creuset en hollandsk ovn?

Video: Er le creuset en hollandsk ovn?

Video: Er le creuset en hollandsk ovn?
Video: 7 Ways to Use a Dutch Oven 2024, Kan
Anonim

Den ikoniske Le Creuset hollandske ovn er uundværlig i køkkenet hos både hjemmekokke og professionelle kokke. Den hollandske ovns alsidighed i hverdagen er ekspertfremstillet af emaljeret støbejern og gør den ideel til alt fra langsom tilberedning og braisering til stegning, bagning, stegning og mere.

Er en Le Creuset det samme som en hollandsk ovn?

Mens den generelt omtales som hollandske ovne i USA, er Le Creusets version teknisk set en fransk ovn, også kendt som en cocotte. … Traditionelle hollandske ovne blev udviklet til at lave mad over åben ild; nogle versioner inkluderer endda ben til dette formål.

Kan jeg bruge en Le Creuset som en hollandsk ovn?

Langsom madlavning og braisering

Den hollandske Le Creuset-ovn er den originale slow cooker med én gryde, der nemt går fra komfur til ovn til bord. Steg på komfuret for at forsegle saft og skabe smag, tilsæt din yndlingsvæske, dæk med det tunge låg, og sæt den hollandske ovn ind i ovnen for at afslutte tilberedningen.

Hvorfor er Le Creuset hollandske ovne bedre?

Le Creuset gør sit køkkengrej i støbejern lettere end andre mærker. Og det gør køkkengrejet mere behageligt at bruge. Med tre lag emaljebelægning er den hollandske ovn ridsefast og mindre tilbøjelig til at gå i stykker Og det er grunden til, at jeg synes, Le Creuset-hypen er velfortjent.

Hvad kan du ikke lave mad i Le Creuset?

Opbevar ikke rå, marinerende eller kogte fødevarer i panderne. Ingredienserne kan beskadige overfladen. Le Creuset silikoneværktøjer anbefales. Du kan også bruge træ- eller varmebestandigt plastikværktøj.

Anbefalede: