Logo da.boatexistence.com

Er butterweed giftigt for heste?

Indholdsfortegnelse:

Er butterweed giftigt for heste?
Er butterweed giftigt for heste?

Video: Er butterweed giftigt for heste?

Video: Er butterweed giftigt for heste?
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Smørblom, der er hjemmehørende i USA, kan findes fra Texas øst til Florida, nordpå langs Atlanterhavskysten til Virginia og vestpå til Nebraska. planten er giftig for græssende dyr såsom kvæg, heste, geder, får og for mennesker, sagde Loux.

Hvor giftig er butterweed?

Lav- eller ingen-jord landbrugsjord er særlig gunstig til frøfordeling og spiring. Butterweed er anses for giftigt for græssende dyr såsom kvæg og får, og man bør sørge for at fjerne det fra deres græsgange, men hjorte har den gode fornuft til at undgå det.

Er butterweed giftigt for dyr?

Butterweed er giftig for både kvæg og heste. Det er kendt for at forårsage leversygdom hos kvæg med symptomer, herunder sløvhed, nedsat appetit og fotosensibilisering i ekstreme tilfælde.

Hvilke dyr spiser butterweed?

Da løvet af dårlig smørkrud indeholder pyrrolizidinalkaloider, toksiner til pattedyrets lever, er husdyr i fare, hvis planten optræder i store mængder på marker. Hvis græssende dyr som geder, får, heste og kvæg indtager smørgræs i tilstrækkelige mængder, kan det være fat alt.

Er gule blomster giftige for heste?

Ragwort er en anden plante, der er meget giftig for heste. Der er omkring 70 forskellige arter af ragwort, såsom reinfank ragwort og perikon, og kendes på deres 13-bladede tusindfryd-lignende, gule blomster. Alle dele af bynkeplanten er giftige, spist både frisk og tørret i hø.

Anbefalede: