Logo da.boatexistence.com

Hvad er eklektisk rådgivning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er eklektisk rådgivning?
Hvad er eklektisk rådgivning?

Video: Hvad er eklektisk rådgivning?

Video: Hvad er eklektisk rådgivning?
Video: Dit Demokrati | Hvad er et politisk parti? 2024, Juli
Anonim

Eklektisk psykoterapi er en form for psykoterapi, hvor klinikeren bruger mere end én teoretisk tilgang eller flere sæt teknikker til at hjælpe med klienters behov.

Hvad menes der med eklektisk rådgivning?

Hvad er eklektisk terapi? Eklektisk terapi er en tilgang, der trækker på flere teoretiske orienteringer og teknikker Det er en fleksibel og mangefacetteret tilgang til terapi, der gør det muligt for terapeuten at bruge de mest effektive metoder, der er tilgængelige, til at imødekomme hver enkelt klients behov.

Hvad er et eksempel på en eklektisk tilgang?

Et eksempel på et eklektisk program er, når børn bruger en del af hver dag på at modtage forskellige terapier, såsom struktureret undervisning ved hjælp af metoder til anvendt adfærdsanalyse (ABA), sensorisk integration og stimulering (børstning og svingning), procedurer på gulvet, musiksessioner og fri leg med typiske jævnaldrende.

Hvad er forskellen mellem eklektisk og integrativ rådgivning?

Eklektisk psykoterapi vælger praktiske teknikker fra forskellige tilgange Syntetisk psykoterapi kombinerer forskellige tilgange både teknisk og teoretisk. Integrativ psykoterapi sigter mod at sætte forskellige teoretiske systemer sammen under et system, som ville være overordnet eller metateoretisk.

Hvem er grundlæggeren af eklektisk rådgivning?

Fokus for præskriptiv eklektisk psykoterapi, beskrevet i 1978 af Richard E. Dimond og kolleger, er at skabe en personlig behandlingsplan for hver klient, der er baseret på en kombination af forskellige teorier og teknikker, mens man holder sig til en struktur, der er baseret på forskning.

Anbefalede: