Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kan jeg ikke åbne en fælles konto på monzo?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kan jeg ikke åbne en fælles konto på monzo?
Hvorfor kan jeg ikke åbne en fælles konto på monzo?

Video: Hvorfor kan jeg ikke åbne en fælles konto på monzo?

Video: Hvorfor kan jeg ikke åbne en fælles konto på monzo?
Video: PIE. KØD MED KARTOFLER. KAZAN KEBAB. Opskrift. Odessa. ENG SUB 2024, Kan
Anonim

Sørg for, at du har din kontos medejers oplysninger gemt i dine kontakter, og at du har aktiveret Betalinger med venner i dine appindstillinger – ellers bliver du ikke kunne komme i gang!

Hvorfor tillader bankerne mig ikke at åbne en fælles konto med en ven?

Dit forhold er Irrelevant Intet forbyder nogen fra at åbne en fælles bankkonto med en ikke-slægtning. Du vil opdage, at næsten alle banker vil acceptere denne type konto, så længe I både overholder minimumsretningslinjerne, såsom at være over 18 år og fremvise identifikation.

Hvem kan ikke åbne en fælles konto?

En fælles konto er en type bankkonto, der tillader mere end én person at eje og administrere den. Der er ingen begrænsning med hensyn til, hvem der kan være ejer, som blandt andet kan omfatte ægtefæller, venner og forretningspartnere. Alle navngivne på kontoen har lige adgang til midler, uanset hvem der har indsat pengene.

Kan du tilføje nogen til din Monzo-konto?

For at åbne en Monzo Joint Account, skal du og den person, du vil åbne kontoen med begge have allerede åbnet individuelle Monzo Personal Accounts Når det er gjort, skal enten en af du kan åbne en fælles konto på få minutter fra din Monzo-app: Tryk på Hjem-ikonet i menulinjen.

Påvirker en fælles Monzo-konto kreditscore?

Åbning af en fælles konto kan påvirke din kreditscore Hvis du har en fælles konto med en person med en meget lav kreditscore, kan du blive nægtet kredit. … På samme måde, hvis du har en fælles konto med en person med en meget høj kreditvurdering, kan du blive tilbudt kredit.

Anbefalede: