Logo da.boatexistence.com

Kunne prins Philip have været konge?

Indholdsfortegnelse:

Kunne prins Philip have været konge?
Kunne prins Philip have været konge?

Video: Kunne prins Philip have været konge?

Video: Kunne prins Philip have været konge?
Video: 🇸🇪 Inside The Lives Of The Swedish Royal Family - Svenska kungafamiljen | Kungahuset | Sweden 2024, Kan
Anonim

Så hvorfor var Prins Philip ikke Kong Philip? Svaret findes i britisk parlamentarisk lov, som bestemmer, hvem der er den næste for tronen, og også hvilken titel hans eller hendes ægtefælle skal have. Med hensyn til arv ser loven kun på blod og ikke på køn.

Hvorfor er dronning Elizabeths mand ikke en konge?

Prinsen giftede sig med dronning Elizabeth II fem år før hun blev dronning – men da hun blev kronet, fik han ikke titlen som konge. Det skyldes, at prins Philip, som faktisk er en tidligere prins af Danmark og Grækenland, aldrig stod i kø til den britiske trone … Hun gav senere sin mand titlen som prins.

Hvorfor er prins Philip ikke en konge?

Hertugen af Edinburgh fik ikke titlen som konge på grund af en regel, der siger, at en regerende dronnings mand kaldes prinsgemal, ligesom kongers hustruer typisk er det omt alt som dronningekonsort.

Bliver Camilla dronning?

Clarence House har tidligere bekræftet, at Camilla ikke vil påtage sig titlen som Queen Consort og i stedet vil blive kendt som Princess Consort … En erklæring udgivet af Clarence House i år sagde: Det er hensigten, at hertuginden skal være kendt som prinsessegemalen, når prinsen tiltræder tronen.

Vil Kate være dronning, når William er konge?

Når for eksempel prins William bliver konge, vil Kate Middleton blive kendt som Queen Consort, en rolle, som hun angiveligt allerede forbereder sig på, og prins George kunne arve sin fars hertugdømme.

Anbefalede: