Logo da.boatexistence.com

I underskriverens titel?

Indholdsfortegnelse:

I underskriverens titel?
I underskriverens titel?

Video: I underskriverens titel?

Video: I underskriverens titel?
Video: Анализ ответов премьер-министра Джорджии Мелони президенту Франции Эммануэлю Макрону 2024, April
Anonim

En underskriver er en person, der underskriver et dokument og er underlagt det En underskriver er en, der underskriver en kontrakt, og derfor skaber en juridisk forpligtelse. Der kan være flere underskrivere på en specifik kontrakt. Med tiden er dette ord ofte blevet brugt om en person eller et land, der underskriver en fredstraktat.

Hvad betyder underskriverens titel?

En underskriver er en person, der underskriver et dokument og er underlagt det. Medunderskriveren af et lån er én type underskriver. En underskriver er en person, der underskriver en kontrakt, og derfor skaber en juridisk forpligtelse. … Hvis traktaten bliver brudt, får underskriveren skylden.

Hvad er titlen på den autoriserede underskriver?

En autoriseret underskriver er defineret som en direktør for udstederen eller en anden person, der er blevet autoriseret til at underskrive dokumenter og har meddelt administratoren, at de har fået beføjelse til at gøre det En repræsentant eller officer får norm alt beføjelse til at underskrive organisationen til en aftale, der er bindende.

Er underskriver det samme som underskriver?

Som navneord er forskellen mellem underskriver og underskriver, at underskriver er en, der underskriver eller har underskrevet noget, mens underskriver er en, der underskriver noget.

Hvem er en underskriver?

underskriver. / (ˈsɪɡnətərɪ, -trɪ) / navneord flertal -ries. en person, der har underskrevet et dokument såsom en traktat eller kontrakt eller en organisation, stat osv., på hvis vegne et sådant dokument er blevet underskrevet.

Anbefalede: