Logo da.boatexistence.com

Vil georgetown gå test valgfrit?

Indholdsfortegnelse:

Vil georgetown gå test valgfrit?
Vil georgetown gå test valgfrit?

Video: Vil georgetown gå test valgfrit?

Video: Vil georgetown gå test valgfrit?
Video: Are colleges DECEIVING students with TEST OPTIONAL? (Analyzing Georgetown University's own stats) 2024, Kan
Anonim

Med udbruddet af Covid-19, der påvirker mange ACT- og SAT-testdeltagere, vil Georgetown College gå over til test-valgfrit for studerende, der indsender ansøgninger om optagelse for efteråret 2021.

Er Georgetown-test valgfri i år?

Georgetown har valgt at frafalde ACT- og SAT-kravet for ansøgere til klassen i 2025, med henvisning til den igangværende pandemi og den udbredte annullering af college-optagelsesprøver som utilsigtede barrierer for potentielle Hoyas.

Er SAT valgfrit i Georgetown?

Georgetown accepterer ACT i stedet for SAT Ansøgere, der tager ACT mere end én gang, vil få deres højeste sammensatte score i betragtning i evalueringsprocessen. Den valgfrie skrivesektion om ACT er ikke påkrævet, og skriveunderscore bruges heller ikke i ansøgningsgennemgangsprocessen.

Kræver Georgetown stadig fagprøver?

Da College Bestyrelsen afbrød SAT-fagprøverne i 2021 SAT-fagprøver, der blev afsluttet før deres afbrydelse, skal indsendes til Georgetown. Ansøgere, der deltager i en A. P. (Advanced Placement)-pensum, opfordres til at indsende AP-resultater for at supplere deres optagelsesfil.

Er test faktisk valgfrit?

False En skole, der er prøvevalgfri, vil absolut stadig overveje en elevs standardiserede testresultater, og disse resultater kan være værdifulde værktøjer for optagelsesmedarbejdere. … Vi vil opfordre enhver studerende, der har opnået en score inden for eller over det gennemsnitlige antal optagede studerende, til at indsende resultater.

Anbefalede: