Logo da.boatexistence.com

In gurren lagann, hvem kan yoko lide?

Indholdsfortegnelse:

In gurren lagann, hvem kan yoko lide?
In gurren lagann, hvem kan yoko lide?

Video: In gurren lagann, hvem kan yoko lide?

Video: In gurren lagann, hvem kan yoko lide?
Video: Innistrad Chasse de Minuit : löydä kaikki Magic The Gatheringin mustat kortit. 2024, Kan
Anonim

På trods af deres konstante drillerier bliver Yoko snart forelsket i Kamina. Hun er også genstand for Simons naive forelskelse, indtil han opdager, at de to kysser.

Hvem kyssede Yoko i Gurren Lagann?

Til sidst tilstod Yoko sine følelser for Kamina med et kys, som Kamina var mere end glad for at acceptere, da han kysser hende igen, og fort alte hende, at han ville vende tilbage til den følelse 10 gange over senere, hvilket fik Yoko til at fnise uden at vide, hvad han mente. Desværre var Kamina ikke i stand til at opfylde det løfte, da han blev dræbt.

Hvem gifter Simon sig med i Gurren Lagann?

Han dukkede straks op i Gurren Lagann, og med Nia i Laganns cockpit med ham igen, besejrede han Anti-Spiral. De giftede sig syv dage efter slaget, og efter at have udvekslet nogle sidste ord, opløste Nia på grund af hendes Anti-Spiral-sammensætning.

Elskede Yoko virkelig John?

Han blev et kendt navn i 60'erne, men indså hurtigt, at Beatlemanias succes ikke var så vigtig som ægte kærlighed. Da John og Yoko mødtes, blev de vanvittigt forelskede og blev centrum for hinandens univers.

Hvad blev John Lennon skudt med?

Den 40-årige kunstner var på vej ind i sin luksuslejlighed på Manhattan, da Mark David Chapman skød ham fire gange på tæt hold med a. 38-kaliber revolver. Lennon, der blødte voldsomt, blev kørt til hospitalet, men døde undervejs.

Anbefalede: