Logo da.boatexistence.com

Vil rucking hjælpe mit løb?

Indholdsfortegnelse:

Vil rucking hjælpe mit løb?
Vil rucking hjælpe mit løb?

Video: Vil rucking hjælpe mit løb?

Video: Vil rucking hjælpe mit løb?
Video: historien om luk røven 2024, Kan
Anonim

Som vi nævnte i begyndelsen, er et af problemerne med distanceløb med høj volumen, at det ofte fører til skader. Rucking er en fantastisk øvelse, som kan bruges til at hjælpe med at reducere de samlede kilometer, du lægger på din krop hver uge, mens du stadig forbedrer din udholdenhed (og bliver også mere stærk og holdbar).

Hvilke muskler opbygger rucking?

“Dine skuldre, fælder, kerne, ryg, hofter, baldemuskler, ben og stabilisatormuskler bliver stærkere af at ryste,” siger Richards. "Rucking vil primært være rettet mod type 1 muskelfibre, som kræver ilt og høje gentagelser, versus et sæt tunge squats, som vil målrette mod dine type II muskelfibre. "

Betragtes rucking som cardio?

Rucking hæver din puls sammenlignet med almindelig gang, derfor tæller som cardio og har en effekt på dit hjerte, der kan sammenlignes med jogging. Rucking forbedrer også din all-around arbejdskapacitet og udholdenhed. At opnå evnen til at dække jorden under belastning bygger et stærkt fundament for fitness.

Hvor mange gange om ugen skal du ryge?

Afhængigt af det program, du træner til, bør du rage en til tre gange om ugen. Hvis du forbereder dig til et ruck-intensivt udvælgelseskursus som RASP eller SFAS, bør du ruck mindst to gange om ugen og op til tre gange om ugen.

Er rucking hverdagen god?

Rucking hver dag anbefales ikke. … Uanset om du træner for at opfylde standarderne for militær ruck march, eller forsøger at øge din vægtbelastning. Nogle føler måske behov for at gøre det, men du skal vide, at det måske ikke er den bedste mulighed for dig at nå dine mål.

Anbefalede: