Logo da.boatexistence.com

Hvad bruges ditalini-pasta til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges ditalini-pasta til?
Hvad bruges ditalini-pasta til?

Video: Hvad bruges ditalini-pasta til?

Video: Hvad bruges ditalini-pasta til?
Video: spicy ditalini! 2024, Kan
Anonim

Ditalini bruges typisk i rustik italiensk suppe, pasta e fagioli (pasta og bønner), men kan bruges i minestrone eller andre klassiske pastasupper. Ditalini er også et godt alternativ til Penne eller Rotini i pastasalatopskrifter, hvor du bare har brug for en lille pastabid.

Er Ditalini en makaroni?

Ditalini-pasta er også kendt som macaroni-pasta. Det er en italiensk pasta med et glat eller rillet rør, der er rund, så længe de er brede. Navnet på italiensk betyder "Små fingerbøl". Hvis du ikke kan finde ditalini-pasta, kan du erstatte albuemakaroni.

Kan du erstatte Ditalini med orzo?

Hvis du ikke har orzo, kan du erstatte lige store mængder af en af disse muligheder: … ELLER - Prøv ditalini pasta, som er større end orzo og fungerer godt til supper eller kolde makaroni-salater. ELLER - Brug lille orecchiette til supper eller pastasalat.

Er orzo en pasta eller ris?

Hvis du nogensinde har brug for at differentiere for dig selv - eller forklare forskellen for en modsat middagsgæst - husk bare: Ris er ris, mens orzo er risformet pasta. Orzo er norm alt lavet af hvidt mel, selvom det kan laves af fuldkornsmel.

Er Orzo og risotto det samme?

Nej, orzo og risotto er ikke det samme. Risotto er en cremet, dekadent italiensk ret lavet af ris og bouillon. Orzo er en kornformet pastatype. Mens orzo kan bruges som erstatning for Arborio-ris til fremstilling af risotto, er de ikke det samme.

Anbefalede: