Logo da.boatexistence.com

Har killjoys en slutning?

Indholdsfortegnelse:

Har killjoys en slutning?
Har killjoys en slutning?

Video: Har killjoys en slutning?

Video: Har killjoys en slutning?
Video: Представляем Killjoy // Анонс нового агента – VALORANT 2024, Kan
Anonim

For eventuelle fejl, den måtte indeholde, “Last Dance” og Killjoys ender godt. Fans af serien kræver ikke hævn og brutalitet for at sætte et endeligt præg på tingene, og den lykkelige slutning, vi får, burde tilfredsstille de fleste seere.

Er der en 6. sæson af Killjoys?

Fans nyder at se eventyrshows, især rumbegivenheder, og det er grunden til, at de spændt hænger fast i Killjoys sæson 6. Serien er en af sin slags, som effektivt administrerer til fansens hjerter for så længe som langt tilbage som fem år.

Ender Killjoys på en cliffhanger?

Vi har alle været ude for at vride, når shows, vi elsker, ender på en cliffhanger og ikke bliver fornyet, så der er en vis tilfredsstillelse ved at vide, at vi får denne historie afsluttet. Det betyder selvfølgelig også betyder, at Killjoys slutter, og at sige farvel stinker.

Er Killjoys færdig?

Killjoys er primært en science fiction-serie og følger en trio af hårdtlevende dusørjægere - hollændere (Hannah John-Kamen), Johnny (Aaron Ashmore) og D'avin (Luke Macfarlane). Serien kørte i fem sæsoner og sluttede i 2019. … Den femte og sidste sæson havde premiere den 19. juli 2019 og sluttede 20. september 2019

Hvad skete der med serien Killjoys?

På det tidspunkt troede fansene, at skaberne ville tage deres beslutning tilbage efter et stykke tid, fordi de kan strække historien om showet, så længe de vil. Syfy besluttede dog at holde til sin beslutning om at afslutte serien med sin femte sæson, hvilket resulterede i aflysningen af Killjoys sæson 6.

Anbefalede: