Logo da.boatexistence.com

Hvad var puritanernes tro?

Indholdsfortegnelse:

Hvad var puritanernes tro?
Hvad var puritanernes tro?

Video: Hvad var puritanernes tro?

Video: Hvad var puritanernes tro?
Video: What Is a Puritan? 2024, Kan
Anonim

Puritanerne troede, at Gud havde dannet en unik pagt, eller aftale, med dem. De troede, at Gud forventede, at de ville leve i overensstemmelse med Skriften, reformere den anglikanske kirke og sætte et godt eksempel, der ville få dem, der var blevet i England, til at ændre deres syndige adfærd.

Hvad er de tre grundlæggende puritanske overbevisninger?

Hvad er de tre grundlæggende puritanske overbevisninger?

  • Judgmental Gud (belønner godt/straffer det onde)
  • Forudbestemmelse/valg (frelse eller fordømmelse var forudbestemt af Gud)
  • Original Synd (mennesker er medfødt syndige, plettet af Adam & Evas synder; godt kan kun opnås gennem hårdt arbejde og selvdisciplin)
  • Providence.

Hvad var puritanske værdier?

Puritanerne mente, at ingen enkelt person eller gruppe mennesker skulle have tillid til at lede regeringen. Endelig har mange amerikanere adopteret den puritanske etik ærlighed, ansvarlighed, hårdt arbejde og selvkontrol.

Hvad var puritanernes politiske overbevisning?

Puritanerne i Massachusetts Bay troede på en adskillelse af kirke og stat, men ikke en adskillelse af staten fra Gud. begrænsning af fremtidigt frimandskab og stemmeret til kun menighedskirkens medlemmer for at garantere en "gudfrygtig" regering.

Hvad var puritanernes tro og mål?

Puritanerne var protestantiske reformatorer, der opstod i England. Senere spredte de sig til de amerikanske kolonier i New England. Deres mål var at " rense" religion og politik for korruption.

Anbefalede: