Logo da.boatexistence.com

Hvornår udkom diorit?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår udkom diorit?
Hvornår udkom diorit?

Video: Hvornår udkom diorit?

Video: Hvornår udkom diorit?
Video: Apple Special Event 2014 - Apple Watch Introduction 2024, Kan
Anonim

diorite er en dekorativ blok tilføjet til Minecraft i Update 0.9. 0.

Er diorit sjælden i Minecraft?

Diorite er faktisk meget sjældnere i den virkelige verden, end det er i Minecraft Det er også ekstremt svært, hvilket gør det svært at skære - så det bruges mest til dekorative formål. En berømt dioritartefakt er Hammurabis kodeks - en liste over love fra oldtidens Babylon, indskrevet på en to meter høj del af diorit.

Hvilket år blev granit føjet til Minecraft?

Granite blev føjet til Minecraft i snapshot 14w02a, selvom Jeb drillede det lidt tidligere på Twitter. Det er let at finde under jorden under y-niveau 80, givet væk af dens karakteristiske lyserøde farve, og du vil også jævnligt se det i ekstreme bakker-biomer.

Er diorit en hård sten?

Diorite er en ekstremt hård rock, hvilket gør det vanskeligt at skære storslået arbejde med. Det er så svært, at gamle civilisationer (såsom det gamle Egypten) brugte dioritkugler til at bearbejde granit.

Finder obsidian?

obsidian, magmatisk bjergart, der forekommer som et naturligt glas dannet af den hurtige afkøling af tyktflydende lava fra vulkaner. Obsidian er ekstremt rig på silica (ca. 65 til 80 procent), har et lavt indhold af vand og har en kemisk sammensætning svarende til rhyolit.

Anbefalede: