Logo da.boatexistence.com

Hvornår udkom portia de rossi?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår udkom portia de rossi?
Hvornår udkom portia de rossi?

Video: Hvornår udkom portia de rossi?

Video: Hvornår udkom portia de rossi?
Video: Then and Now: Portia de Rossi's First and Last Appearances on 'The Ellen Show' 2024, Kan
Anonim

2005. De Rossi åbnede op om at være homoseksuel, og hvordan hendes forhold til DeGeneres har ændret hendes syn på livet i august 2005.

Hvorfor ændrede Portia de Rossi sit navn?

I en alder af 15 år ændrede hun lovligt sit navn til Portia de Rossi og tog "Portia" fra heltinden i Shakespeare-skuespillet The Merchant of Venice og det italienske efternavn "de Rossi" fordi det lød mere eksotisk.

Hvordan mødte Ellen Portia?

2000: Parret mødtes første gang ved en fest, og det var kærlighed ved første blik for De Rossi. Under parrets første fælles interview i 2009 fort alte de Rossi Oprah, at hun vidste, at hun var forelsket i DeGeneres, fra første gang hun så hende til en fest i 2000.

Hvorfor har Ellen DeGeneres ikke sin vielsesring på?

En kilde fort alte tabloid, at Ellen Show-værten er kendt for at droppe sin vielsesring, hver gang hun og de Rossi kommer i slagsmål … Insideren hævdede også at vide, hvad DeGeneres tænker på sin vielsesring. De sagde, at komikeren elsker det så højt, så der er ingen grund for hende til at tage det af.

Hvorfor er Ellen aflyst?

Selvom DeGeneres har sagt, at hun har valgt at gå videre til nye projekter, kommer afslutningen på The Ellen DeGeneres Show efter et vanskeligt år for komikeren. I juli sidste år udgav Buzzfeed News et stykke, hvori der blev fremsat adskillige påstande om, at programmet et giftigt arbejdsmiljø

Anbefalede: