Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer terranea resort?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer terranea resort?
Hvem ejer terranea resort?

Video: Hvem ejer terranea resort?

Video: Hvem ejer terranea resort?
Video: Worlds 2022 Preview: JDG (LPL) 2024, Kan
Anonim

Terranea ejes af et joint venture bestående af af Lowe Enterprises and JC Resorts og administreres af CoralTree Hospitality.

Hvem administrerer Terranea Resort?

Haack er ansvarlig for den overordnede driftsydelse af Terranea Resort, den 102 hektar store luksusdestination, beliggende langs Californiens kystlinje på Palos Verdes-halvøen.

Hvem ejer Terranea 2017?

Resortejendommen til $480 millioner er ejet af the Los Angeles-baserede Lowe Enterprises og beskæftiger 1.200 mennesker. Resortet har næsten 600 værelser, fire pools med havudsigt, en spa og en ni-hullers golfbane.

Er Terranea, hvor Marineland plejede at være?

Terranea Resort er et hotel og spa til $480 millioner, som netop er blevet færdiggjort på det tidligere sted for Marineland of the Pacific i Rancho Palos Verdes. Den er den eneste af sin slags i Los Angeles County og vil konkurrere med de mest luksuriøse kystresorts i South Orange County.

Hvor mange acres er Terranea Resort?

Med en flot udsigt over Stillehavet fungerer Terranea Resort som det førende luksuriøse feriested på den sydlige Californiens kyst. Retreatet 102-acre er fejret for sin naturlige skønhed og byder på værelser og suiter, herunder rummelige bungalows, casitas og villaer.

Anbefalede: