Logo da.boatexistence.com

Hvem administrerer terranea resort?

Indholdsfortegnelse:

Hvem administrerer terranea resort?
Hvem administrerer terranea resort?

Video: Hvem administrerer terranea resort?

Video: Hvem administrerer terranea resort?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Terranea ejes af et joint venture bestående af Lowe Enterprises og JC Resorts og administreres af CoralTree Hospitality.

Ejer Trump Terranea i Palos Verdes?

Trump ejer ikke Terranea. Der var et partnerskab på et tidspunkt, for et par år siden, mellem Terranea og Trumps golfbane. Det ser i øjeblikket ikke ud til at være et aktivt partnerskab. … Trump ejer en golfbane i nærheden.

Er Terranea en del af en hotelkæde?

(9. oktober 2019) - Terranea, Los Angeles' førende luksusresort ved havet, der fortsætter sin forpligtelse til at sikre sine medarbejderes sikkerhed og sikkerhed, meddelte i dag, at det er det første – og eneste – uafhængige hotel underskrevet af American Hotel & Lodging Associations 5-stjernede løfte-initiativ.

Hvem ejer Terranea 2017?

Resortejendommen til $480 millioner er ejet af Los Angeles-baserede Lowe Enterprises og beskæftiger 1.200 mennesker. Resortet har næsten 600 værelser, fire pools med havudsigt, en spa og en ni-hullers golfbane.

Er Terranea, hvor Marineland plejede at være?

Terranea Resort er et hotel og spa til $480 millioner, som netop er blevet færdiggjort på det tidligere sted for Marineland of the Pacific i Rancho Palos Verdes. Den er den eneste af sin slags i Los Angeles County og vil konkurrere med de mest luksuriøse kystresorts i South Orange County.

Anbefalede: