Hvad er en turtleback-bog?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en turtleback-bog?
Hvad er en turtleback-bog?

Video: Hvad er en turtleback-bog?

Video: Hvad er en turtleback-bog?
Video: Turtleback Trailers Expedition Walk-Through 2024, September
Anonim

Turtleback-bøger er indbundne, hardcover-udgaver af bøger. … De har indbinding af høj kvalitet, som forlænger bogens levetid betydeligt, Turtleback Books er primært beregnet til biblioteker og skoler.

Hvad er en Turtleback vs paperback?

Som navneord er forskellen mellem paperback og turtleback, at paperback er en bog med fleksibel indbinding, mens turtleback er alt, der har form som en skildpaddes ryg (det er, dens skal).

Hvad er Flexibound Amazon-bog?

Hvad er en Flexibound-bog på Amazon? Siddende et sted mellem en paperback og en hardback-indbinding er slutresultatet en letvægtsbog med et fleksibelt omslag, norm alt med en rund ryg og endepapir. Bogen vil ligge ret fladt, når den er åben, hvilket gør den praktisk at bruge.

Er biblioteksbinding det samme som hardcover?

Hardcover: Inden for bogbranchen, kendt som "Trade Cloth". Paperback: Bogen er indbundet i et fleksibelt papiromslag og er ofte en billigere udgave af en hardcover bog. … Biblioteksindbinding: Bogen er indbundet, med en forstærket indbinding lavet til mere omfattende brug, såsom i et bibliotek.

Hvad betyder skolebinding?

Skole/Bibliotek Indbinding: Dette er den mest holdbare form for hardcover, bundet til den største brug. Disse kommer sjældent med smudsomslag, da papiromslag ikke holder længe i skole- eller biblioteksmiljøet.

Anbefalede: