Logo da.boatexistence.com

Bruger mcdonald's mayonnaise?

Indholdsfortegnelse:

Bruger mcdonald's mayonnaise?
Bruger mcdonald's mayonnaise?

Video: Bruger mcdonald's mayonnaise?

Video: Bruger mcdonald's mayonnaise?
Video: McDonald's POV: Mayo Mishap 2024, Juli
Anonim

Vores mayonnaise er lavet specielt til os af vores godkendte leverandører i henhold til vores egne specifikationer. Hovedingredienserne er æggeblomme, sennepsmel, s alt, eddike og sukker. Det er McDonald's-mærket; mens du ikke kan købe det i supermarkedet, kan du altid nyde det på vores lækre burgere.

Har McDonald's mayo på deres burgere?

For mange burger-gnagende fanatikere er mayo det eneste krydderi, der er værdigt at blive overdøvet af deres floppy chips. Og for at gøre tingene værre, McDonald's serverer mayonnaise med sin McChicken-sandwichburger Alligevel nægter det at tilbyde saucen i poser sammen med andre favoritter såsom ketchup og barbecuesauce.

Er McChicken sauce bare mayonnaise?

McDonald's bruger en hemmelig sauce med en kultfølge, som du ikke vidste eksisterede. … Og i Canada er McChicken Sauce en noteret afgang fra mayo - specifikt med inklusion af sennep.

Hvad er mayo-stilsauce hos mcdonalds?

Mayonnaise-stil Sauce Mayonnaise-stil Sauce: Sojaolie, vand, tilberedt sennep (vand, sennepsfrø, eddike, s alt, sennepsklid), flydende æggeblomme, eddike, sukker, s alt, xanthangummi, kaliumsorbat, calcium dinatrium EDTA.

Hvad Mayo bruger metroen?

Gennem min undersøgelse sagde alle, at S&W mayonnaise er den nærmeste detailhandelsmulighed til Subway.

Anbefalede: