Logo da.boatexistence.com

Var James Cagney en flink fyr?

Indholdsfortegnelse:

Var James Cagney en flink fyr?
Var James Cagney en flink fyr?

Video: Var James Cagney en flink fyr?

Video: Var James Cagney en flink fyr?
Video: James Cagney | Blood on the Sun (1945) Colorized Movie | Drama, Romance, Thriller | Subtitles 2024, Kan
Anonim

"Han gjorde det hele - sang, dans, skuespil - og han gjorde det godt. På samme tid var han også den venligste mand, jeg nogensinde har kendt" Cagney havde også et par skjulte talenter, som ofte blev overset af hans fans. "En af tidens store skuespillere," sagde skuespilleren Jack Shuttleworth, 85, en 35-årig ven.

Hvilken slags mand var James Cagney?

James Cagneys liv er den slags historie, Hollywood elsker at fortælle. Født i New Yorks slumkvarterer (dog ikke, som legenden sagde, over sin fars salon), var Cagney en hård fyr, der altid var generøs og hensynsfuld, en skærmtung, der virkelig var en sang-og- dansemand i hjertet

Har James Cagney rødt hår?

Jeg så kun på det som at udføre et arbejde, og det arbejde lykkedes tilfældigvis…. James Francis Cagney blev født den 17. juli 1899 på New Yorks Lower East Side, søn af en afslappet irsk saloonkeeper og en irsk-norsk mor, hvis skinnende røde hår han elskede som dreng og huskede ofte som en mand.

Blev James Cagney betragtet som en god danser?

Cagney var ikke en danser efter Astaires standarder eller en sanger af nogens, men han var så god en skuespiller, at han kunne forfalske det: "Cagney kan ikke rigtig danse eller syng," bemærker kritikeren Edwin Jahiel, "men han handler så kraftigt, at det skaber en illusion, og med dansetrin erstatter han et patenteret mærke af robuste, rykkede …

Hvem efterlod James Cagney sine penge til?

Han satte den straks til salg og stak 1,2 millioner dollars i lommerne. Jim og Willie Cagney var sønderknust af denne følelsesløse opførsel og blev tot alt fremmedgjorte fra deres børn til sidst. Han skrev dem ud fra sin vilje og overlod alt til Willie.

Anbefalede: