Logo da.boatexistence.com

Hvad gør en polyphaser?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gør en polyphaser?
Hvad gør en polyphaser?

Video: Hvad gør en polyphaser?

Video: Hvad gør en polyphaser?
Video: How does Surge Protector work? 2024, Kan
Anonim

PolyPhaser koaksiale radiofrekvensoverspændingsbeskyttelsesprodukter bruges almindeligvis til radio- og antenneinstallationer, hvor en del af eller alt udstyr er udendørs system for at beskytte følsomt udstyr og er specielt designet til at passere den ønskede frekvens, mens jævnstrømsspændingen undertrykkes.

Hvordan fungerer en PolyPhaser?

PolyPhaser IS-RCT-enhed vil shunter overspændinger til jord på alle 8 ledninger Enhed designet til at betjene rotatorkontrolledninger eller fjernafbryderstyringsledninger op til 60 volt AC eller DC ved 2 ampere. Enheden har en enkelt jordstift, der også fungerer som et monteringspunkt til en flad ledende overflade.

Har du brug for at jorde en PolyPhaser?

PolyPhaser Corporations koaksiale impulsdæmpere er en unik serie af patenterede produkter.… Typisk kræves 10.000 ampere (peak) gennemudstyrsinputkredsløbet til jord for at udvikle den L di/dt-spænding, der er nødvendig for at affyre gasrøret i en DC-kontinuitetskoaksialbeskytter.

Hvad er RF-overspændingsbeskyttelse?

Pasternack RF koaksiale lynoverspændingsbeskyttere (også kendt som lynafledere, suppressors) produktlinje er passive mikrobølgekomponenter, der beskytter mod høje elektromagnetiske pulser (EMP) eller ekstreme strømstød, typisk forårsaget af lynnedslag.

Fungerer strømskinne overspændingsbeskyttere?

Det korte svar er NO. I hvert fald ikke nogen overspændingsbeskytter, som du kan købe til indersiden af dit hus. Selv en UPS (Uninterruptible Power Supply) med overspændingsbeskyttelse vil ikke være i stand til at håndtere et lysindfald, der er tæt på.

Anbefalede: