Logo da.boatexistence.com

Var Norman Powell handel?

Indholdsfortegnelse:

Var Norman Powell handel?
Var Norman Powell handel?

Video: Var Norman Powell handel?

Video: Var Norman Powell handel?
Video: Top 10 TV Shows So Bad They Were Canceled After One Episode 2024, Juli
Anonim

(AP) - Portland Trail Blazers har erhvervet shooting guard Norman Powell i en handel med Toronto Raptors, meddelte holdene torsdag. Til gengæld har Blazers sendt Gary Trent Jr. og Rodney Hood til Raptors.

Hvorfor handlede de Norman Powell?

Quinn citerede Powells tvivlsomme pasform og de truende omkostninger ved hans næste kontrakt i analysedelen af handelskaraktererne. Sandheden er, at denne aftale sandsynligvis blev indgået delvist på grund af oplysninger, vi ikke har adgang til. … Blazers var i stand til at vende Rodney Hood og Gary Trent Jr. til Raptors for Norman Powell.

Hvem byttede Blazers for Powell?

The Blazers enlige aftale ved deadline var at erhverve Norman Powell fra Toronto Raptors i bytte for Gary Trent Jr. og Rodney Hood. Swartz hævdede, at flytningen ikke imødekom Portlands primære behov på grund af Powells ligheder med Damian Lillard og CJ McCollum.

Hvor god er Norman Powell?

Powell er en karriere 38 % 3-point skydespil. … Men han har været en af de bedste 3-pointsskytter i NBA i løbet af de seneste tre sæsoner. Powell er nummer 10 i NBA i 3-points nøjagtighed i denne sæson med 43,9 % efter at have skudt 39,9 % i sidste sæson og 40 % sæsonen før.

Hvem blev Jusuf nurkic byttet for?

Portland Trail Blazers (2017-nutid) Den 13. februar 2017 blev Nurkić handlet sammen med rettighederne til Memphis Grizzlies' 2017 første runde draft-valg, til Portland Trail Blazers i bytte for Mason Plumlee, et valg i anden runde i 2018 og pengeovervejelser.

Anbefalede: