Logo da.boatexistence.com

Er intradag-handel skattepligtig i Indien?

Indholdsfortegnelse:

Er intradag-handel skattepligtig i Indien?
Er intradag-handel skattepligtig i Indien?

Video: Er intradag-handel skattepligtig i Indien?

Video: Er intradag-handel skattepligtig i Indien?
Video: Worry Free Investing - Robert S. LaGrant, CFP - Mental Health Webinar 2024, Kan
Anonim

Beskatning af intradag-handel Indkomst opnået fra intradag-aktiehandel betragtes som spekulativ forretningsindkomst. I henhold til § 43(5) i indkomstskatteloven lægges fortjeneste opnået ved intradagshandel til skattepligtig erhvervsindkomst som beskattet i henhold til den samlede indkomstplade

Skal vi betale skat for intradag-handel i Indien?

Intradagshandelsindkomst fra aktiehandler behandles som spekulativ forretningsindkomst og betragtes som forretningsindkomst snarere end kapitalgevinster. Forretningsindkomsten fra en spekulativ virksomhed lægges til din samlede indkomst og beskattes i henhold til din skattesats.

Hvor meget skat betaler du for dagshandel?

Hvordan beskattes dagshandel? Daghandlere betaler kortsigtede kapitalgevinster på 28 % på ethvert overskud. Du kan trække dine tab fra gevinsten for at nå det skattepligtige beløb.

Skal vi betale skat for intradag?

Hvis du pådrager dig spekulativt (intradag-egenkapital) tab på Rs. 100.000/- for et år og et ikke-spekulativt overskud på Rs 100.000/-, så kan I ikke udligne hinanden og sige nul overskud. Du vil stadig skulle betale skat af Rs 100.000/- fra ikke-spekulativ fortjeneste og fremføre det spekulative tab.

Betaler daghandlere skat i Indien?

Hvis du er en aktiv daytrader, og dit overskud falder ind under reglerne for erhvervsindkomstskat, skal du betale i overensstemmelse med din skatteaftale.

Anbefalede: