Logo da.boatexistence.com

Var gylden frieza stærkere end goku?

Indholdsfortegnelse:

Var gylden frieza stærkere end goku?
Var gylden frieza stærkere end goku?

Video: Var gylden frieza stærkere end goku?

Video: Var gylden frieza stærkere end goku?
Video: FRIEZA TAKES GOKU TO COURT! 2024, Kan
Anonim

Nej, de er begge ligeværdige. Han siges dog at være stærkere end Vegeta, men det blev anført i en animationsfilm, at Goku og Frieza var uafgjort som nummer 1 i deres univers-team.

Kan Golden Frieza slå Goku?

På trods af al den magt Frieza har i sin magt, har han aldrig været i stand til at besejre Goku i en en-til-en kamp. … Så, efter at Frieza var blevet genoplivet og var i stand til at forvandle sig til sin gyldne form, var Goku i stand til at dræbe ham ved at gøre Super Saiyan Blue.

Er Golden Frieza stærkere end ultra-instinkt Goku?

Frieza var bundet med Goku som det stærkeste medlem af Team Universe 7, før Goku opnåede Ultra Instinct -Sign-, hvilket indikerer, at Friezas fulde kraft i denne tilstand var den samme som Gokus fulde kraft på det tidspunkt.… Friezas slag slår Goku ud af Super Saiyan Blue, mens Frieza forblev i sin transformerede tilstand.

Hvor meget stærkere er den gyldne Frieza?

Friezas japanske stemmeskuespiller, Ryūsei Nakao, placerede i spøg Golden Friezas magtniveau på " et hundrede quintillion" (eller 1,2 milliarder gange stærkere end den fjerde form).

Er Golden Frieza stærkere end Vegeta?

Men individuelt var Frieza stærkere end begge saiyaner. … Efter kun fire måneders intens træning lykkedes det Frieza at nå et niveau over Goku eller Vegeta. Hans gyldne form overklassede Saiyanernes nye Super Saiyan Blue-transformationer.

Anbefalede: