Logo da.boatexistence.com

Hvad er suica og pasmo?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er suica og pasmo?
Hvad er suica og pasmo?

Video: Hvad er suica og pasmo?

Video: Hvad er suica og pasmo?
Video: Pasmo! Og Japansk Transport og E-Penge Smart Card 2024, Kan
Anonim

PASMO er et forudbet alt IC-kort udstedt af Tokyo Metro, som kan bruges til at rejse med Metro, JR og andre tog. Bare tryk på kortet på kortlæseren, når du starter og afslutter din rejse. … Suica er et forudbet alt IC-kort udstedt af JR East til at rejse rundt i Tokyo og også andre større byer i Japan.

Er Suica og PASMO det samme?

Den eneste forskel mellem PASMO og SUICA er, hvem der sælger dem SUICA er fra JR East, og PASMO er fra Tokyo-området ikke-JR jernbaneoperatører, herunder Tokyo Metro og Toei Undergrundsbane. … En SUICA skal returneres til en JR East-station, og en PASMO skal returneres til en metro- eller privatbanestation i Tokyo.

Hvad bruges Suica-kort til?

Suicaen kan ikke kun bruges til transport, men også til shopping. Du kan bruge din Suica til at foretage køb ombord på tog samt fra salgsautomater, til at leje møntskabe og til at bruge i dagligvarebutikker og restauranter.

Hvad er Suica-kort Japan?

Hvad er et Suica-kort? Suica er et forudbet alt IC-kort udstedt af JR East Railways. Dette IC-kort giver dig mulighed for at rejse over hele Japan med blot et tryk, som kan bruges på metro- og metrostationer, JR-linjer og ikke-JR-linjer.

Hvad står PASMO for?

Pasmo (パスモ, Pasumo, stiliseret som PASMO) er et genopladeligt kontaktløst smartkort elektronisk pengesystem Det bruges primært til offentlig transport i Tokyo, Japan, hvor det blev introduceret den 18. marts 2007. Pasmo kan også bruges som betalingskort til automater og butikker.

Anbefalede: