Fungerer pasmo i kyoto?

Indholdsfortegnelse:

Fungerer pasmo i kyoto?
Fungerer pasmo i kyoto?

Video: Fungerer pasmo i kyoto?

Video: Fungerer pasmo i kyoto?
Video: Kyoto's Public Transport Options for First-Time Travelers 2024, September
Anonim

Du kan bruge Icoca/Pasmo/Suica til alle tog, undergrundsbaner og busser i Kyoto. Du kan også bruge Icoca/Pasmo/Suica i mange butikker, især i dagligvarebutikker.

Kan jeg bruge Pasmo-kortet uden for Tokyo?

Du kan bruge dit skinnende nye Pasmo-kort hvor som helst i Tokyo, og hvor som helst, hvor Suica-kort accepteres. De giver dig også adgang til transportnetværk på populære destinationer uden for Tokyos metroområde, såsom Osaka, Kyoto og Fukuoka.

Kan Suica-kort bruges i Kyoto og Osaka?

Du kan bruge Icoca/Pasmo/Suica til alle tog, undergrundsbaner og busser i Osaka. Du kan også bruge Icoca/Pasmo/Suica i mange butikker, især i dagligvarebutikker. Du kan også bruge Icoca/Pasmo/Suica i andre dele af Japan.

Virker Pasmo-kort på JR-linjen?

I det væsentlige er Pasmo- og Suica-kort identiske. Den eneste reelle overvejelse er, om du har brug for et pendlerkort, da daglige arbejdsrejser på en JR-linje kræver en Suica og omvendt.

Kan jeg bruge Suica til Shinkansen?

Yderligere billetter skal købes for at bruge Suica til rejser med en begrænset ekspres-, ekspres- eller grøn bil. Suicaen kan ikke bruges til rejser på Shinkansen.

26 relaterede spørgsmål fundet

Kan du bruge Suica i hele Japan?

Kan du bruge en Suica hvor som helst i Japan? Et Suica er et IC-kort, der bruges til transport med tog, udstedt af JR East Japan (East Japan Railway Company), som opererer i Greater Tokyo-området. … Men Suica og de fleste IC-kort kan bruges på alle stationer i Japan.

Kan du bruge dit Suica-kort i Kyoto?

Smartkort som Icoca, Suica og Pasmo er gyldige i hele Japan, så du skal ikke bekymre dig om, hvilket du køber. Du kan bruge Icoca/Pasmo/Suica til alle tog, undergrundsbaner og busser i Kyoto. Du kan også bruge Icoca/Pasmo/Suica i mange butikker, især dagligvarebutikker.

Er Suica og PASMO det samme?

Den eneste forskel mellem PASMO og SUICA er, hvem der sælger dem SUICA er fra JR East, og PASMO er fra Tokyo-området ikke-JR jernbaneoperatører, herunder Tokyo Metro og Toei Undergrundsbane. … En SUICA skal returneres til en JR East-station, og en PASMO skal returneres til en metro- eller privatbanestation i Tokyo.

Hvordan bruger jeg mit PASMO-kort i Japan?

Sådan bruger du PASMO. Du skal blot rør din PASMO til læseren på billetporten for at køre med toget. Du skal blot røre din PASMO til læseren inde i bussen for at betale prisen. PASMO kan bruges til nemme elektroniske betalinger, så der er ingen grund til at tælle mønter ud.

Fungerer Pasmo i Osaka?

Du kan bruge dit Pasmo-kort i enhver af de store japanske byer, der accepterer IC-kort, da alle de regionale mærkekort nu er udskiftelige! Dette er ikke kun Tokyo, men også Kyoto (selv på bybusserne), Osaka, Nagoya… og mange flere.

Kan jeg returnere Suica-kortet i Osaka?

Suica-refusioner kan kun foretages på East Japan Railway Company (JR East) stationer, hvor Suica-kort udstedes.

Hvordan rejser du rundt i Kyoto?

The Takeaway:

  1. Kyoto er en kompakt by med et veludviklet transportnetværk. …
  2. Undergrundsbanerne og togene er den mest bekvemme måde at komme rundt i byen på.
  3. Busser er mindre bekvemme, men dækker næsten hele byen.
  4. Taxaer er rigeligt og rimeligt billige. …
  5. Cykler er en fantastisk måde at komme rundt i Kyoto på.

Kan jeg bruge Pasmo i Hokkaido?

Ud over SAPICA-kort kan rejsende også bruge Kitaca, Suica, PASMO, manaca, TOICA, PiTaPa, ICOCA, Hayakaken, nimoca og SUGOCA IC-kort til byens kommunale transportsystemer (metro og sporvogn), JR Hokkaido Busser, Jotetsu-busser og Hokkaido Chuo-busser.

Fungerer Pasmo i Fukuoka?

Du kan for eksempel bruge et Pasmo, Tokyos metrokort, til at komme rundt med Fukuoka City-metroen. Du kan også handle med Pasmo og genoplade den i Fukuoka.

Hvad er Pasmo-pas?

et PASMO-PAS. Dette er et særligt IC-kort med privilegier kun tilgængeligt for oversøiske rejsende, der besøger Japan Det kan bruges til tog- og busrejser i Kanto-området og i hele landet, hvor IC-kort accepteres, og for elektroniske betalinger, når du handler.

Hvordan køber jeg en Suica eller PASMO?

Du kan få disse kort fra billetautomat på en station. Du kan kun få SUICA-kort på JR Øst-stationer og kun få PASMO-kort på de andre virksomheders stationer. Du skal vælge "tomt" kort, ikke "tilpasset ".

Hvor kan jeg købe PASMO- eller Suica-kort?

Hvor kan man købe Pasmo/Suica? Køb Pasmo på metrostationer i Tokyo eller på Narita/Haneda lufthavns togstationer. Køb Suica på JR-stationer i Tokyo eller på Narita/Haneda-togstationer.

Hvad står PASMO for?

Pasmo (パスモ, Pasumo, stiliseret som PASMO) er et genopladeligt kontaktløst smartkort elektronisk pengesystem Det bruges primært til offentlig transport i Tokyo, Japan, hvor det blev introduceret den 18. marts 2007. Pasmo kan også bruges som betalingskort til automater og butikker.

Kan du bruge Pasmo i en dagligvarebutik?

Fra dagligvarebutikker til taxaer, du kan bruge Suica og Pasmo mange steder over hele landet. Fordi de er så praktiske at have, foreslår vi, at du får en, når du ankommer.

Hvordan føjer jeg Pasmo-kort til Apple Wallet?

Sådan fylder du dit Suica- eller PASMO-kort på din iPhone

  1. I Wallet-appen skal du trykke på dit Suica- eller PASMO-kort.
  2. Tryk på knappen Mere.
  3. Tryk på Tilføj penge.
  4. Vælg det beløb, du vil tilføje, og tryk på Tilføj.
  5. Vælg det kredit- eller forudbet alte kort, som du vil bruge til at betale, og bekræft transaktionen med Face ID eller Touch ID.

Hvor meget kan du sætte på Pasmo-kortet?

Der er tilgængelige PASMO-kort til voksne og børn. De koster 1.000 yen, 2.000 yen, 3.000 yen, 4.000 yen, 5.000 yen og 10.000 yen og inkluderer et depositum på 500 yen.

Har jeg brug for et Suica-kort, hvis jeg har et JR Pass?

Ingen besøgende i Tokyo bør være uden et Suica-kort, og ingen besøgende i Japan bør være uden et JR Pass. Suica-kortet er praktisk til intercitytog og busser, mens JR Pass sparer dig tid og penge, når du rejser gennem landet.

Kan jeg oplade Pasmo med kreditkort?

Fyld PASMO op i Wallet-appen

Du kan bruge et kreditkort i Wallet til at fylde din PASMO op (ikke tilgængelig mellem 2:00 til 4:00 A. M.). Du kan tilføje op til 20.000 yen af SF-værdi.

Hvor kan du betale med Suica?

Suica er utrolig praktisk og kan bruges i nærbutikker, restauranter, drikkevareautomater, taxaer, lufthavnsbutikker og endda forhandlere og møntstyrede skabe på togstationer.

Anbefalede: