Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er der en statue af fonz i Milwaukee?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er der en statue af fonz i Milwaukee?
Hvorfor er der en statue af fonz i Milwaukee?

Video: Hvorfor er der en statue af fonz i Milwaukee?

Video: Hvorfor er der en statue af fonz i Milwaukee?
Video: The Fonz | Top 10 Aaayyys 2024, Kan
Anonim

The Bronze Fonz. statuen har skudt sit varemærke dobbelt op i Milwaukees centrum siden 2008 og hylder Arthur Fonzarelli aka "Fonzie", den hårde fyr, kongen af cool fra "Happy Days", den populære sitcom, der foregår i 1950'ernes Milwaukee.

Er der en statue af Fonz?

Historien om Bronze Fonz-statuen i Milwaukee

I august 2008 blev statuen afsløret på Milwaukee Riverwalk. Skabt af kunstneren Gerald P. Sawyer, det er en statue i naturlig størrelse, der giver besøgende mulighed for at posere lige ved siden af den, som om Fonzie var der personligt. Det er selvfølgelig gratis at besøge-statuen.

Hvilken fiktiv karakter har en statue i centrum af Milwaukee?

The Bronze Fonz er en skulptur placeret på Milwaukee Riverwalk lige syd for Wells Street i centrum af Milwaukee, Wisconsin. Bronze Fonz skildrer Henry Winkler som Happy Days tv-showkarakter Arthur Fonzarelli, også kendt som Fonz.

Var Fonzie en hætte?

Arthur "The Fonz" Fonzarelli var oprindeligt en lille spiller i sitcomen Happy Days, der foregår i Milwaukee i 1950'erne. Fonz'en var en sej smørehætte, truende, hvis du krydsede ham. Han bar oprindeligt en golfjakke med lynlås, fordi netværksledere frygtede, at en læderjakke ville få ham til at ligne en kriminel.

Hvem giftede Fonzie sig med?

Fonzie tjener som Chachis bedste mand, når han gifter sig med Joanie.

Anbefalede: