Logo da.boatexistence.com

Hvem er genert og underdanig i smeltediglen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er genert og underdanig i smeltediglen?
Hvem er genert og underdanig i smeltediglen?

Video: Hvem er genert og underdanig i smeltediglen?

Video: Hvem er genert og underdanig i smeltediglen?
Video: Inside with Brett Hawke: Kieren Perkins 2024, Juli
Anonim

Mary Warren Mary Warren Mary Warren er en karakter i stykket The Crucible af Arthur Miller. Tro mod den historiske optegnelse er hun tjenestepige for John Proctor, og bliver involveret i Salem-heksejagten som en af anklagerne, ledet af Abigail Williams. https://en.wikipedia.org › Mary_Warren_(Salem_witch_trials)

Mary Warren (Salem-hekseprocesser) - Wikipedia

, tjener for John og Elizabeth Proctor, beskrives, da hun første gang indtræder i 1. akt som en "underdanig, naiv, ensom pige." Gennem hele stykket understøtter hendes ord og handlinger ideen om, at hun er en ensom pige, der bare gerne vil ses som vigtig, men ikke er villig til at komme i problemer for det.

Hvem er genert i The Crucible?

Mary Warren er portrætteret som en frygtsom, føjelig ung pige med et oppustet ego og en nyligt erhvervet selvvigtig luft om hende.

Hvem er genert og let manipuleret i The Crucible?

Abigail Williams er en manipulerende karakter i Arthur Millers skuespil "The Crucible". Miller illustrerer dette gennem sceneinstruktionerne i første akt.

Hvem repræsenterer frygt i The Crucible?

Igen, frygt spiller en stor rolle i The Crucible. Abigail og John er bange for, at deres omdømme vil blive ødelagt af deres affære. Abigail og de andre piger er bange for at blive taget i at eksperimentere med hekseri. Abigail har en ret udt alt frygt for at blive forladt.

Hvem er den mest ærlige karakter i The Crucible?

I en vis forstand har The Crucible strukturen som en klassisk tragedie med John Proctor som stykkets tragiske helt. Ærlig, oprigtig og ligefrem tale, Proctor er en god mand, men en med en hemmelig, fatal fejl.

Anbefalede: