Logo da.boatexistence.com

Kan platy fish leve alene?

Indholdsfortegnelse:

Kan platy fish leve alene?
Kan platy fish leve alene?

Video: Kan platy fish leve alene?

Video: Kan platy fish leve alene?
Video: All You Need to Know About Platy Fish! Platy Care and Breeding 2024, Kan
Anonim

Kan platy fish leve alene? Ja. Selvom plader tilsyneladende nyder selskabet af deres egen slags, plejer de ikke at gå i skole sammen i en tæt gruppe, medmindre de tror, du er ved at give dem mad.

Kan jeg kun få én plade?

Platies kan klare sig fint i en gruppe på tre, kan være den eneste livebearer, der er glad i en mindre gruppe… Swordtails kan muligvis. I hvert fald kan du også få en dværg-gourami, hvis du kun beholder tre plader. De vil også holde antallet nede, hvis nætterne yngler, men ja, du får stadig babyer med hanner og hunner.

Skal Platies-fisk være i grupper?

Pladser trives generelt i små grupper af omkring fem fisk. De vil klare sig godt i de fleste fællestanke, og en gruppe platier vil også skabe en smuk akvarium af en enkelt art.

Hvor mange tallerkener skal holdes sammen?

Hvor mange tallerkener skal holdes sammen? En gruppe på tre til seks plader er et godt udgangspunkt. Som med de fleste levendebærere ønsker hannerne konstant at parre sig, så prøv at beholde mindst to hunner for hver en han for at give pigerne en pause.

Hvordan kan du se, om en platy fisk er han- eller hunkøn?

Kønsforskelle

Visuelt er det ret nemt at skelne røde vipstjertplatter fra hunner ved at undersøge deres analfinner (den nederste finne bag maven). Hvis analfinnen er vifteformet, er din fisk en hun. Hvis den er lang, flad og spids, er din fisk en han.

Anbefalede: