Logo da.boatexistence.com

Kan brittany o'grady synge?

Indholdsfortegnelse:

Kan brittany o'grady synge?
Kan brittany o'grady synge?

Video: Kan brittany o'grady synge?

Video: Kan brittany o'grady synge?
Video: Susan Boyle - Britains Got Talent 2009 Episode 1 - Saturday 11th April | HD High Quality 2024, Kan
Anonim

Ligesom hendes karakter har musik været en stor del af O'Gradys liv. Ud over at spille med i Fox-musicalserien Star, har hun spillet musik og sunget, siden hun var ung. … Bortset fra sangaspektet sagde O'Grady, at hun gav genklang hos Bess på et personligt plan.

Hvem synger små stemmer?

Little Voice fungerer som en mesterlig musiker Sara Bareilles' skærm semi-selvbiografi – med Grammy-vinderen, der skriver originale sange til soundtracket, og O'Grady sætter gang i dem med hjerteskærende overbevisning.

Synger rollebesætningen i Little Voice?

I modsætning til de fleste traditionelle musicals er sangen på "Little Voice" diegetisk, hvilket betyder, at den bogstaveligt t alt er en del af plottet, fremført som levende musik og hørt af karaktererne.… "Den største udfordring er at sørge for, at musikken og de optrædendes musikalitet føles autentisk," siger Nelson.

Er Little Voice en sand historie?

Nej, 'Little Voice' er ikke baseret på en sand historie. Det er en original historie skrevet af Jessie Nelson. Efter at have arbejdet sammen på musicalen 'Waitress' sætter Nelson og Sara Bareilles øjnene på et nyt projekt.

Handler Little Voice om Sara Bareilles?

Apple TV+'s "Little Voice" er opkaldt efter en sang, der kom til Sara Bareilles i en drøm. Hun vågnede op og skrev teksten ned i sin dagbog med en hast og et formål, hun aldrig havde følt før.

Anbefalede: