Logo da.boatexistence.com

Var Warwick Davis i Harry Potter-film?

Indholdsfortegnelse:

Var Warwick Davis i Harry Potter-film?
Var Warwick Davis i Harry Potter-film?

Video: Var Warwick Davis i Harry Potter-film?

Video: Var Warwick Davis i Harry Potter-film?
Video: Harry Potter Bloopers That Make The Movies Even Better 2024, Kan
Anonim

Harry Potter er en filmserie baseret på J. K. Rowlings eponyme romaner. Serien distribueres af Warner Bros. og består af otte fantasyfilm, der begynder med Harry Potter og De Vises Sten og kulminerer med Harry Potter og Dødsregalierne – Del 2.

Hvor mange Harry Potter-film var Warwick Davis med i?

Kernen 'Harry Potter'-franchisen

Davis har haft tre roller i alle eight film i 'Harry Potter'-serien. Professoren, der oprindeligt blev castet som en ældre udseende Filius Flitwick the Charms-lærer i de første to film, fik en ungdommelig overhaling fra 'Prisoner of Azkaban' og fremefter.

Hvad er der g alt med Warwick Davis?

Warwick har en sjælden tilstand kaldet spondyloepiphyseal dysplasia congenita, som påvirker knoglevækst og skeletabnormiteter. Nu hvor Warwick er vært for Tenable for en femte sæson på ITV, er fans bekymrede for hans helbred.

Hvad er de 7 horcruxer?

Der var 8 horcruxes. 7 blev lavet af Voldemort med vilje ( Nagini, bæger, dagbog, medaljon, ring, diadem og den del af hans sjæl iVoldemort selv), og 1 blev lavet ved et uheld, som var Harry.

Er nisser i Harry Potter CGI?

Harrys første besøg i Gringotts finder sted i Philosopher's Stone, hvor han møder nogle af sine første fantastiske væsener, indehaverne af troldmandsbanken. … Goblin proteseører, hager og næser blev fremstillet i silikone til Philosopher's Stone, som på det tidspunkt var et 'umset' materiale for Dudman.

Anbefalede: