Logo da.boatexistence.com

Kan oscilloskop generere signaler?

Indholdsfortegnelse:

Kan oscilloskop generere signaler?
Kan oscilloskop generere signaler?

Video: Kan oscilloskop generere signaler?

Video: Kan oscilloskop generere signaler?
Video: How to Use an Oscilloscope and Signal Generator as a Component Tester / Curve Tracer 2024, Kan
Anonim

De fleste oscilloskoper i dag har evnen til at måle to forskellige indgangssignaler (på den samme skærm), så der er TO indgangsstik foran på oscilloskopet, den ene til KANAL 1 og en til KANAL 2.

Er et oscilloskop en signalgenerator?

Oscilloskoper er en type signalanalysator-de viser forsøgslederen et billede af signalet, sædvanligvis i form af en spændings- versus-tid-graf. Brugeren kan derefter studere dette billede for at lære signalets amplitude, frekvens og overordnede form, hvilket kan afhænge af den fysik, der undersøges i eksperimentet.

Kan oscilloskoper generere bølger?

Et oscilloskop viser flere typer bølger, som kan klassificeres i sinusbølger, firkantede og rektangulære bølger, trin- og pulsformer, savtands- og trekantbølger, synkrone og asynkrone signaler, periodiske og ikke-periodiske signaler og komplekse bølger.

Hvad er funktionen af oscilloskop og funktionsgenerator?

En funktionsgenerator er et udstyr til at generere inputfunktioner til dit kredsløb. Det kan generere sinusbølger, firkantede bølger, trekantede bølger, modulerede signaler og så videre. Et oscilloskop er et udstyr til at vise signalerne i kredsløbet Det kan vise flere signaler samtidigt.

Hvad bruges en funktionsgenerator til?

Hvad bruges en funktionsgenerator til? En funktionsgenerator er et stykke elektronisk testinstrument, der bruges til at generere og levere standardbølgeformer, typisk sinus- og firkantbølger, til en enhed under test Den kan bruges til at teste et design eller bekræfte, at et stykke elektronisk udstyr fungerer efter hensigten.

Anbefalede: