Logo da.boatexistence.com

Er der rigtige sæler på sælholdet?

Indholdsfortegnelse:

Er der rigtige sæler på sælholdet?
Er der rigtige sæler på sælholdet?

Video: Er der rigtige sæler på sælholdet?

Video: Er der rigtige sæler på sælholdet?
Video: SEAL Team CBS | Navy SEAL Rates Scenes | Jason Pike | 2021 2024, Kan
Anonim

Karaktererne i SEAL Team er ikke udelukkende baseret på én person, men en hel gruppe veteraner fra NAVY Seals. I en tale forud for SEAL Team-premieren på tv Critics Association 2017 Summer Tour, forklarede executive producer Ed Redlich: Oprindelsen til dette show kommer fra de liv, der udfører arbejdet.

Hvor mange rigtige SEALs er der i SEAL Team?

SEAL-delinger består af 16 SEALs -- to officerer, en chef og 13 hvervede mænd. En deling er generelt det største operationelle element, der er tildelt en mission. Delingen kan også være opdelt i to hold eller fire elementer. Hvert medlem af en SEAL-deling er kvalificeret til dykning, faldskærmsudspring og nedrivning.

Var nogen på SEAL Team i militæret?

Tyler Grey, der spiller Trent Sawyer a.k.a Bravo 4, er en tidligere US Army Ranger. Han tjente i 75. Ranger Regiment, 2. Bataljon som snigskytte. Han blev udskrevet til lægen efter at have pådraget sig skader fra en improviseret eksplosiv enhed i 2005. Hans sår kan ses på hans højre underarm.

Er Full Metal fra SEAL Team et rigtigt SEAL?

Ja, Scott Foxx, der portrætterer Full Metal, er en ægte SEAL-veteran og fortsætter med at tjene som en af seriens bedste militærrådgivere. Som Navy SEAL tjente Foxx to turnéer i Irak i 2005 og 2007.

Er Scott Foxx et rigtigt SELG?

Scott Carter

Han portrætteres af Scott Foxx, der også fungerer som en af seriens militærrådgivere. Foxx er en SEAL-veteran på ni ture i det virkelige liv Han trak sig tilbage i rang som Senior Chief Special Warfare Operator med to bronzestjerner med tapperhed, et Navy Cross og et Purple Heart.

Anbefalede: