Logo da.boatexistence.com

Hvor bor winona ryder?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor winona ryder?
Hvor bor winona ryder?

Video: Hvor bor winona ryder?

Video: Hvor bor winona ryder?
Video: 2011 Keanu Reeves speaking with a Beverly Hills Police officer 2024, Kan
Anonim

12 år siden solgte hun sin lejlighed i Gramercy Park i New York for 2,2 millioner dollars, og hun fortsætter angiveligt med at bo i et Los Angeles-hjem, som hun købte i 1998.

Hvilken by bor Winona Ryder i?

Har du nogensinde ønsket at bo i et hjem ejet af Winona Ryder? Mærkelige ting er sket! Skuespillerinden, 49, bragte for nylig sit victorianske hjem med tre soveværelser og tre badeværelser i Cow Hollow-kvarteret i San Francisco på markedet, hvor hun listede det for 4.995.000 $ med Nina Hatvany af Compass.

Bor Winona Ryder i Minnesota?

Winona, Minnesota, U. S. Winona Laura Horowitz (født 29. oktober 1971), professionelt kendt som Winona Ryder, er en amerikansk skuespillerinde.

Hvad laver Winona Ryder i disse dage?

Selv om Winona benyttede lejligheden til at tage en pause fra skuespillet, er hendes karriere stadig fortsat. Skuespillerinden spiller Joyce Byers i Stranger Things og har gjort det siden 2016. Winona har aldrig været gift. Men hun var i et forhold med Johnny Depp fra 1989 – 1993.

Er Winona Ryder rig?

Winona Ryder er en amerikansk skuespillerinde, der har en nettoværdi på $18 millioner. Hun er kendt for at medvirke i film som "Beetlejuice", "Heathers" og den ekstremt populære Netflix tv-serie "Stranger Things. "

Anbefalede: