Logo da.boatexistence.com

Hvad er prætor i skyggejægere?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er prætor i skyggejægere?
Hvad er prætor i skyggejægere?

Video: Hvad er prætor i skyggejægere?

Video: Hvad er prætor i skyggejægere?
Video: The BEST Shadowhunters Reading Order: How to Read the Cassandra Clare Books in Order 2024, Juli
Anonim

Praetor Lupus er en alliance af varulve grundlagt af Woolsey Scott i 1800-tallet. Det betyder bogstaveligt t alt "ulvevogtere", og er baseret på prætorianerne, en elite romersk militærstyrke. The Praetor er den første og største selvpolitiorganisation blandt Downworlders.

Hvem er Simons værelseskammerat i Shadowhunters?

Shadowhunters bogfans vil vide alt om Simons nye værelseskammerat, Kyle (Chai Hansen), og hvorfor han spiller Simon som en violin, men for dem af jer, der ikke har læst bøgerne tre hundrede gange, TV-guiden har oversigten.

Hvad er Praetor i Shadowhunters?

Praetor Lupus er en alliance af varulve grundlagt af Woolsey Scott i 1800-talletDet betyder bogstaveligt t alt "ulvevogtere", og er baseret på prætorianerne, en elite romersk militærstyrke. The Praetor er den første og største selvpolitiorganisation blandt Downworlders.

Hvilken varulv er opkaldt efter Praetor Lupus?

I 1800-tallet blev Woolsey stemt ind som den nye leder af London-varulveflokken, som placerede opgaven med at hævne Ralfs død i flokkens navn. Hej M. Han grundlagde snart Praetor Lupus til minde om sin bror med den hensigt at bruge organisationen til at hjælpe "forældreløse" Downworlders.

Hvad gjorde Seelie-dronningen ved Simon?

Ifølge Seelie Queen vil virkningen af mærket blive tydeligt til sidst. I mellemtiden hun lader Simon gå hjem, men med en ildevarslende advarsel: “Selvom du går i dagslyset, vil mørket følge. Vær forsigtig. For dem, der har læst bøgerne Shadowhunters er baseret på, ringede øjeblikket en stor klokke.

Anbefalede: