Logo da.boatexistence.com

Hvem idé var det at indramme monty?

Indholdsfortegnelse:

Hvem idé var det at indramme monty?
Hvem idé var det at indramme monty?

Video: Hvem idé var det at indramme monty?

Video: Hvem idé var det at indramme monty?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, Kan
Anonim

Ani bruger det øjeblik til at hævde, at Monty var vred nok til at slå Bryce ihjel. Ani løj også og sagde, at Clay (Dylan Minnette), som var politiets mistænkte nummer et, var sammen med hende den nat for at give ham et alibi. Selvom Clay ikke dræbte Bryce, er han nu en medskyldig i at indrømme Monty for at redde sig selv.

Hvordan blev Monty indrammet?

13 Reasons Why's slutning afslørede, at Monty har fået skylden for Bryces død. Vi siger skylden, da det viser sig, at de teenagere, vi er blevet kendt og elsker, har indrammet Monty efter Zach skadede Bryce i en kamp, der brækkede hans arm og ben, så da Alex skubbede ham ud i floden han var ude af stand til at redde sig selv og druknede.

Hvem prøvede at ramme Clay?

I slutningen af afsnittet, sms'er Montys nummer, " Monty blev indrammet. Du indrammede ham." Så sender nummeret en masse billeder af Monty til Clay. Men det var afsnit 3, der virkelig øgede den forskruede prank. Da nummeret ikke stopper med at ringe til ham, tager Clay endelig op.

Hvorfor sprayede Clay Monty indrammet?

Men i sandhed var det Clay, der spraymalede døren. Senere på sæsonen afslører Clays terapeut, at Clay har lidt af 'Dissociative Identity Disorder'. Dette får ham til tider til at opføre sig voldelig og ude af karakter. … Dette er grunden til, at Clay vandaliserer døren ved at sprøjte 'Monty blev indrammet'.

Hvad betyder Monty indrammet?

Som seerne vil huske, blev Monty de la Cruz (Timothy Granaderos) indrammet for Bryce's mord i slutningen af sæson tre, da han blev dræbt af sig selv. Sæson tre handlede om, hvem der stod bag Bryces død, da sandheden langsomt blev afsløret gennem flashbacks.

Anbefalede: