Logo da.boatexistence.com

Var du en lampe?

Indholdsfortegnelse:

Var du en lampe?
Var du en lampe?

Video: Var du en lampe?

Video: Var du en lampe?
Video: Орхидеи ЖИВУТ В ТЕМНОТЕ? КАК ПОМЕРИТЬ КОЛИЧЕСТВО СВЕТА для ОРХИДЕИ? ФИТОЛАМПЫ или БЕЛЫЙ СВЕТ? 2024, Kan
Anonim

Bo Peep var blandt hovedrollerne i den første film som en stemme af kvindelig fornuft og var ikke Andys legetøj, men del af en porcelænslampe i Mollys soveværelse.

Hvordan blev Bo Peep et tabt legetøj?

På et tidspunkt var hun også ejet af et andet barn efter Molly Davis, som ikke brød sig meget om hende, og til sidst besluttede Bo at slå til på egen hånd for at væreet tabt legetøj for evigt, nyder verden barnløs, mens du hjælper tabt legetøj med at finde ejere.

Hvorfor ændrede de Bo Peep?

Bo Peep har en hovedrolle i Toy Story 4. Faktisk er hun medvirkende til filmens succes. … Pixar-kreative nævnte, at de med vilje udelod Bo fra den tredje film fordi de ikke troede, hun fysisk ville klare det med sin porcelænskrop, men hun dyrker lige så meget fysisk aktivitet i den fjerde film!

Hvem er Bo Peep baseret på?

Bo optræder i de to første film som en bifigur, portrætteret som en kærlighedsinteresse for hovedpersonen, sheriff Woody. Efter at være blevet givet væk forud for begivenhederne i Toy Story 3, vender Bo tilbage som hovedperson i Toy Story 4. Hun er inspireret af barnerimet "Little Bo-Peep "

Hvad er en Bo Peep?

bo-pip. / (ˌbəʊˈpiːp) / navneord . et spil for helt små børn, hvor man gemmer sig (især at skjule sit ansigt i sine hænder) og pludselig dukker op igen. Australsk og NZ uformelt et hurtigt kig (især i sætningen have et bo-pip)

Anbefalede: