Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev choc-is opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev choc-is opfundet?
Hvornår blev choc-is opfundet?

Video: Hvornår blev choc-is opfundet?

Video: Hvornår blev choc-is opfundet?
Video: Hvordan blev fodbold opfundet? | En lang historie kort | Ultras Bedste | Ultra 2024, Kan
Anonim

I 1921 bandt Christian Nelson, der emigrerede fra Danmark til USA, en chokoladebar til en vaniljeisbar med kakaosmør. Nelsons skabelse var den første "choc-is ".

Hvem har lavet is?

Roger Moore 'opfandt næsten Magnum-isen' ifølge en ven - ja, vi har altid vidst, at han var cool. Sir Roger Moore opfandt Magnum-isen, ifølge en familieven. James Bond-skuespilleren foreslog Wall's at lave en chokoladeovertrukket is i et interview i 1960'erne.

Hvem opfandt choc-is på en pind?

Ifølge journalisten Chrissy Iley sagde James Bond-stjernen engang i 1960'erne, at hans eneste ønske ville være, at isfirmaet Wall's fremstillede en choc-is på en pind. Firmaet sendte ham tilsyneladende en version af hans ønske, og mange år senere fortsatte de med at lancere Magnum i 1989.

Hvad er en choc-is i slang?

Udtrykket "choc ice", almindeligvis forstået som " sort på ydersiden, hvid på indersiden", blev brugt i forbindelse med Cole i et tweet sendt til Rio Ferdinand.

Hvad kom først is eller chokolade?

Chokolade var en af de første issmag, skabt før vanilje, da almindelige drikkevarer såsom varm chokolade, kaffe og te var de første madvarer, der blev forvandlet til frosne desserter. … Omkring 1800 isolerede ishuse blev opfundet, og fremstilling af is blev hurtigt en industri i Amerika.

Anbefalede: