Logo da.boatexistence.com

Fik obsidian nedfald 3?

Indholdsfortegnelse:

Fik obsidian nedfald 3?
Fik obsidian nedfald 3?

Video: Fik obsidian nedfald 3?

Video: Fik obsidian nedfald 3?
Video: Фикс - ВСЕМ ЗДАРОВА (Официальный клип) [prod. Капуста] 2024, Kan
Anonim

Obsidian Entertainment, grundlagt i 2003 efter opløsningen af Interplay Entertainment Interplay Entertainment Interplay Entertainment Corp. er en amerikansk videospiludvikler og udgiver baseret i Los Angeles. … Som udvikler er Interplay bedst kendt som skaberen af Fallout-serien og som udgiver for Baldur's Gate og Descent-serien. https://en.wikipedia.org › wiki › Interplay_Entertainment

Interplay Entertainment - Wikipedia

's Black Isle Studios, er en videospiludvikler til pc- og konsolsystemer. … Flere af udviklerne hos Obsidian arbejdede på Fallout, Fallout 2 og Van Buren (det aflyste Fallout 3-projekt).

Hvilke Fallout-spil lavede Obsidian?

Holdet udviklede derefter deres første originale spil, Alpha Protocol, i 2010. Andre bemærkelsesværdige værker fra Obsidian omfatter Fallout: New Vegas, Dungeon Siege III og South Park: The Stick of Truth, som alle også er licenserede ejendomme.

Lavde Bethesda Fallout 3?

Fallout 3 er et action-rollespil fra 2008 udviklet af Bethesda Game Studios og udgivet af Bethesda Softworks. Den tredje store del i Fallout-serien, det er det første spil, der er skabt af Bethesda, siden det købte franchisen fra Interplay Entertainment.

Vil Bethesda lade Obsidian lave endnu et Fallout-spil?

Af et utal af årsager fik Obsidian aldrig mulighed for at lave endnu et Fallout. Indtil for en måned siden føltes et nyt Fallout under Obsidian uden for rækkevidde. Det var indtil Microsoft købte Zenimax Media, moderselskab for Bethesda, ejere af Fallout IP.

Hvorfor forlod Obsidian Bethesda?

Med Obsidian i gang med at fokusere på ting som Pillars of Eternity og The Outer Worlds (i sig selv en slags efterfølger til Fallout og New Vegas), mens Bethesda stort set har forladt New Vegas' bidrag til Fallout, ideen om en Obsidian-fremstillet efterfølger har virket som et langskud.

Anbefalede: