Logo da.boatexistence.com

Hvor er kennedy-blandingen i hyannis?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er kennedy-blandingen i hyannis?
Hvor er kennedy-blandingen i hyannis?

Video: Hvor er kennedy-blandingen i hyannis?

Video: Hvor er kennedy-blandingen i hyannis?
Video: Hvor Er Du Henne Bror 2024, Kan
Anonim

Kennedy Compound består af tre huse på seks hektar stor ejendom ved vandet på Cape Cod langs Nantucket Sound i Hyannis Port, Massachusetts, i USA.

Kan du besøge Kennedy-komplekset i Hyannis?

Desværre du kan ikke besøge den faktiske bygning; vejen til huset er lukket. I stedet kan gæsterne lære mere om familien på Kennedy Museum på Main Street!

Ejer Taylor Swift et hus på Cape Cod?

Taylor Swift købte et nyt hus på Cape Cod på Marchant Avenue i Hyannisport, Barnstable, MA. Du kan se, at satellitbillederne matcher fotografierne af huset. Taylor Swift købte et nyt hus på Cape Cod på Marchant Avenue i Hyannisport, Barnstable, MA.

Ejer Taylor Swift et hus i Hyannis?

Taylor solgte for nylig sin store ejendom i Hyannis Port, MA, efter at have ejet den i mindre end et år. Og mens hun faktisk aldrig boede der, gennemførte Swift nok målrettede renoveringer til at tjene 1 million dollars på salget.

Hvad er Taylor Swifts nettoværdi?

Oven i det hele giver hendes aftale med Republic hende den ultimative kontrol over hendes masteroptagelser, som selvom de er bundet til Universal, vil hjælpe med at styrke en nettoværdi, som Forbes anslår til $365 millioner.

Anbefalede: